Cum îţi dai seama că are un penis mic fără să te culci cu el


Dacă mai contează sau nu mărimea, asta e doar treaba ta. Ceea ce este şi problema multor altor femei este uimirea care vine la pachet cu prima partida de sex, când află că ambalajul îmbracă un „cadou" foarte, foarte mic. Că să nu ai parte de astfel de dezamăgiri, e bine să ştii că există metode de a-ţi da seama că un bărbat are un penis mic, fără să fie nevoie să te culci cu el.

Te scuteşti astfel de discuţîi plictisitoare, de oroarea de a refuză un bărbat în pat sau de dezamăgirea unei partide care nu te-a satisfăcut pe deplin. Aşadar, uite care sunt cele mai comune semne că are un penis mic, aspecte la care trebuie să fii mereu atentă.

Se chinuie prea mult să compenseze

Un bărbat care are un penis mic s-a văzut nevoit să înveţe ce alte lucruri le mai satisfac pe femei, în afară de un sex bun (pe care poate consideră că nu îl pot oferi). De cele mai multe ori, femeile sunt impresionate de lucruri scumpe, iar asta nu trebuie să pară snobism.

Pur şi simplu te uiţi altfel la un om care este îmbrăcat mereu elegant şi care conduce o maşînă scumpă, care poate să te scoată la întâlnire într-un local mai sofisticat, nu într-o bodegă de la marginea cartierului. Bineînţeles, asta cel puţîn la început, când între voi nu s-a înfiripat îndrăgosteala.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri