Cum făcea sex Suleyman Magnificul. Practicile şocante din timpul orgiilor


Haremul turcesc este unul dintre visele tabu ale bărbaţilor.

 

 

Cuvântul HAREM vine de la cuvântul arab HARAM, care înseamnă DE NEATINS sau INTERZIS. Tocmai de aceea cadânele care făceau parte din haremul sultanelor erau văzute sacre, inabordabile, de toţi ceilalţi, existenţa lor fiind exclusiv dedicate sultanului. Acesta din urmă se desfată sexual cu oricare dintre cadânele pe care le dorea şi existau de multe ori cazuri în care cadânele mureau virgine, de bătrâneţe, din cauză că sultanul pur şi simplu nu avea timp de ele. Cadânele erau conduse, prin tradiţie, de mama sultanului sau de prima lui soţie care avea titlul de sultană.

 

Citeste si: DOLIU în muzica românească! A fost găsit mort în pat de către fiica lui: „Durerea este insuportabilă. Ne-a părăsit cea mai blândă fiinţă din lume”

Având în vedere că femeile din haremul sultanului proveneau de multe ori din culturi diferite şi că multe dintre ele erau virgine la momentul intrării în harem dar şi faptul că secretele sexuale are haremurilor au fost bine păstrate de-a lungul timpului, nu se poate vorbi despre tehnici exacte pentru satisfacerea bărbatului.

 

Cu toate acestea, se speculează că majoritate sultanilor erau adepţi ai orgiilor şi îşi doreau să fie satisfăcuţi de mai multe femei simultan.

 

Totodată, se speculează că erau cât se poate de apreciate femeile care cunoşteau câteva secrete sexuale ale culturii orientale.

 

Vezi pe pagina urmatoare ce se intampla in timpul actului sexual.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri