Cum fac sex japonezii. Dominarea partenerului este fantezia cea mai intensa a niponilor


Japonia este una dintre cele mai dintre cele mai lipsite din inhibiţii ţări din întrega lumea atunci când vine vorba despre sex. Niponii adora pozitiile care in alte culturi sunt total necunoscute si au printre cele mai ciudate fantezii erotice. Nicio parte a corpului nu ramane neexploatata.

Obiceiurile sexuale ale japonezilor cuprind numeroase pozitii ghemuite sau semi-ghemuite, dominarea pana la umilire a unuia dintre parteneri si accesorii dintre cele mai ciudate. De altfel, una dintre cele mai intense fantezii erotice ale masculilor din tara soarelui rasare este simularea unui viol.

Niponii obisnuiesc sa stimuleze degetele iubitelor lor, aceasta fiind o tehnica extrem de excitanta pentru ambii parteneri.

Ramanand tot in zona degetelor, japonezele sunt extrem de excitate atunci cand li se introduce un deget in anus si un altul in vagin - iar aici exista o mare varietate de tehnici: kabuto-gata, do-gata, yoroi-gata, yaso-gata, engi - dildo etc. Si nu in ultimul rand, o importanta deosebita o au dimensiunea si mirosul organelor genitale (atat feminin cat si masculin), precum si abundenta secretiilor.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri