Cum fac sex italienii! Practica bizara ce ii face sa fie unici in lume

Un raport arata ca un sfert din cuplurile casatorite din Italia fac sex in grup. Este o practica destul de bizara pentru cuplurile traditionale.

Un cotidian italian arata ca aproximativ 500.000 de cupluri fac schimb de parteneri in cadrul unor cluburi private, iar alte cateva mii prefera locatii "clasice, cum ar fi parcarile, plaje amenajate special si chiar si in cimitire".

In Italia exista si o organizatie care protejeaza drepturile practicantilor de swapping, numita "Federatia Internationala pentru Protectia Drepturilor si Libertatilor". Organizatia are 500.000 de membri care se intalnesc in cele peste 200 de cluburi private din Italia pentru a face schimb de parteneri sexuali, insa specialistii spun ca, in fapt, cifrele sunt mult mai mari.

Varsta medie a participantilor de sex masculin este de 43 de ani, iar a femeilor de 35. Majoritatea "swapperilor" nu au griji pe plan financiar, sunt contabili, doctori, fotbalisti si chiar politicieni, si de cele mai multe ori recurg la astfel de practici pentru ca viata de cuplu tinde sa devina "plictisitoare" dupa un timp.

Sursa
 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri