Cum fac sex indienii. Pozitiile bizare cunoscute doar in traditia lor

Indienii sunt cunoscuti pentru faptul ca practica pozitii bizare atunci cand fac sex, insa pentru ei actul sexual implica si tehnici meditative.

Sexul, în general, este important pentru orice persoană, orice cuplu, orice fiinţă, în principiu. De-a lungul timpului, oamenii au adoptat tot felul de poziţii sexuale pentru a-şi satisface nevoile, dar şi fanteziile sexuale. Fiecare popor este caracterizat prin anumite traditii, care au dus si la definirea unor caracteristici in ce priveste practicile sexuale. Indienii sunt maestrii amorului intens si meditativ, iar Kama Sutra şi Koka Shastra dezvaluie cum sexul indian este inspirat din tehnicile yoga, care ajută bărbaţii să întârzie ejacularea.

Pentru indieni, sexul nu este doar contact fizic, ci un lucru spiritual, un moment profund în care sunt implicate atât părţile fizice, cât şi psihice. În timpul sexului, indienii chiar şi meditează, încearcă să se relaxeze total. Cei mai religioşi dintre indieni preferă poziţia în care femeia stă deasupra, deoarece în Hinduismul Tantric femeia reprezintă Energia, iar bărbatul Natura.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri