Cum arata cea mai discreta jucarie sexuala pentru femei! Poate trece neobservata!


Noua jucarie erotica botezata „The Bijoux Diamond“ vine ca o propunere pentru femeile care s-au plictisit de vibratoarele clasice, cu forme falice.

 

Producatorul britanic l-a etichetat drept cadoul perfect de Craciun, pentru ca poate fi despachetat fara grija şi in fata familiei, gratie formei care duce cu gandul la o sticla de parfum scump, de la un brand cunoscut.
Vibratorul nu are forma unui penis, ci a unui diamant, fiind realizat dupa „chipul şi asemanarea“ sticlei de parfum „Lady Million Eau de Parfum“ de la Paco Rabanne.
La pretul de 64 de euro, jucaria erotica vanduta prin intermediul site-ului lovehoney.co.uk, poate fi reincarcata la calculator, la nevoie, şi este dotata cu nu mai putin de zece functii diferite.
„Multe femei vor gasi vibratorul Bijoux Diamond printre cadourile de anul acesta. Este cadoul erotic al anului 2014. Este o jucarie cu un aspect discret, de bun-gust, care ofera o experienta sexuala de neuitat fanilor vibratoarelor“, a declarat reprezentantul site-ului lovehoney.co.uk.
Una dintre clientele care au testat jucaria a declarat pentru Daily Mirror ca Bijoux Diamond i-a oferit unul dintre cele mai lungi şi satisfacatoare orgasme din viata ei, performanta datorata şi conturului care ofera precizie in timpul stimularii diferitelor zone. „Şi ce este extraordinar, mama ta poate sa dea peste el şi sa nu-i treaca prin minte ca este o jucarie sexuala. Arata, mai degraba, ca o sticla de parfum de fite“, a adaugat clienta satisfacuta.
Sursa: Adevarul.ro

Producatorul britanic l-a etichetat drept cadoul perfect de Craciun, pentru ca poate fi despachetat fara grija şi in fata familiei, gratie formei care duce cu gandul la o sticla de parfum scump, de la un brand cunoscut.

Vibratorul nu are forma unui penis, ci a unui diamant, fiind realizat dupa „chipul şi asemanarea“ sticlei de parfum „Lady Million Eau de Parfum“ de la Paco Rabanne.La pretul de 64 de euro, jucaria erotica vanduta prin intermediul site-ului lovehoney.co.uk, poate fi reincarcata la calculator, la nevoie, şi este dotata cu nu mai putin de zece functii diferite.

„Multe femei vor gasi vibratorul Bijoux Diamond printre cadourile de anul acesta. Este cadoul erotic al anului 2014. Este o jucarie cu un aspect discret, de bun-gust, care ofera o experienta sexuala de neuitat fanilor vibratoarelor“, a declarat reprezentantul site-ului lovehoney.co.uk.Una dintre clientele care au testat jucaria a declarat pentru Daily Mirror ca Bijoux Diamond i-a oferit unul dintre cele mai lungi şi satisfacatoare orgasme din viata ei, performanta datorata şi conturului care ofera precizie in timpul stimularii diferitelor zone. „Şi ce este extraordinar, mama ta poate sa dea peste el şi sa nu-i treaca prin minte ca este o jucarie sexuala. Arata, mai degraba, ca o sticla de parfum de fite“, a adaugat clienta satisfacuta.

Sursa: Adevarul.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri