Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”
Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Interpreta de muzică populară a povestit cum a început povestea sa de dragoste cu Romulus Petrescu.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Interpreta de muzică populară și soțul său au fost împreună mai bine de patru decenii, până în anul 2019, atunci când soțul artistei s-a stins din viață.

Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, care este cea mai mare mândrie și realizare a Mariei Cârneci.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Cârneci a vorbit despre începutul poveștii de iubire cu soțul său.

Citește și: Maria Cârneci, declarații despre copilăria sa! Cum se înțelegea artista cu frații: „Atât de mult ne iubeam! Nu ne-am bătut și nu ne-am certat, dar ne păram, ne râcâiam, ne alergam.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”

Cum l-a cunoscut Maria Cârneci pe soțul său

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu
Maria Cârneci și soțul său [Sursa foto: wowbiz.ro]

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

În urmă cu mulți ani, atunci când artista se afla la începutul drumul său în lumina reflectoarelor, Maria Cârneci a participat la un festival. Acolo, a fost cazată la un hotel care era deținut de către Romulus Petrescu. După concert, interpreta de muzică populară s-a trezit cu un trandafir atât pe patul său, cât și pe cel al colegei sale. Astfel a început povestea de iubire a artistei cu tatăl copilului său.

Așa a vrut Dumnezeu. La Târgoviște, eram emoționată că o să vină dâmbovițenii, să fiu frumoasă, să fiu gătită, să fiu pieptănată, să cânt frumos. Stăteam în cameră cu o colegă la hotel. Era noiembrie, brumă. Cum sunt împiedicată, am făcut șpagatul la viteză. Am căzut și mi-a zis cabiniera că aici mă mărit. Nu am crezut nicio clipă. Când am venit, doi boboci de trandafiri și pe patul meu și pe patul colegei.

Nu m-am mai gândit la flori, m-am gândit că ne-a furat cineva zdrențele. De costume ne părea rău. Eu eram un pic revoltată, că am lăsat cheia la recepție. În fine, s-a rezolvat. După un timp, m-am dus revoltată că nu înțelegeam cum e posibil. L-am zărit pe soțul meu acolo și mi-a zis că nu știa în care pat dorm, că voia să îmi pună unul singur, deși nu era elegant.
Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă
.”, a povestit Maria Cârneci.Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mirela Vaida a vorbit despre diferențele dintre ea și fratele său. Părinții vedetei au fost extrem de stricți cu ea: „Eu nu am pupat din discoteci, nici cluburi, nici întâlniri cu băieții.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies