Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”
Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră! Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”

Interpreta de muzică populară a povestit cum a început povestea sa de dragoste cu Romulus Petrescu.

Maria Cârneci și Romulus Petrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Interpreta de muzică populară și soțul său au fost împreună mai bine de patru decenii, până în anul 2019, atunci când soțul artistei s-a stins din viață.

Din rodul iubirii lor a rezultat un fiu, care este cea mai mare mândrie și realizare a Mariei Cârneci.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Maria Cârneci a vorbit despre începutul poveștii de iubire cu soțul său.

Citește și: Maria Cârneci, declarații despre copilăria sa! Cum se înțelegea artista cu frații: „Atât de mult ne iubeam! Nu ne-am bătut și nu ne-am certat, dar ne păram, ne râcâiam, ne alergam.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât de mândră este Maria Cârneci de ea. Ce a spus artista despre intervențiile estetice: “Aș vrea să-mi fac, e adevărat, sunt cântăreață.”

Cum l-a cunoscut Maria Cârneci pe soțul său

În urmă cu mulți ani, atunci când artista se afla la începutul drumul său în lumina reflectoarelor, Maria Cârneci a participat la un festival. Acolo, a fost cazată la un hotel care era deținut de către Romulus Petrescu. După concert, interpreta de muzică populară s-a trezit cu un trandafir atât pe patul său, cât și pe cel al colegei sale.

Astfel a început povestea de iubire a artistei cu tatăl copilului său.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Așa a vrut Dumnezeu. La Târgoviște, eram emoționată că o să vină dâmbovițenii, să fiu frumoasă, să fiu gătită, să fiu pieptănată, să cânt frumos. Stăteam în cameră cu o colegă la hotel. Era noiembrie, brumă. Cum sunt împiedicată, am făcut șpagatul la viteză. Am căzut și mi-a zis cabiniera că aici mă mărit. Nu am crezut nicio clipă. Când am venit, doi boboci de trandafiri și pe patul meu și pe patul colegei.

Nu m-am mai gândit la flori, m-am gândit că ne-a furat cineva zdrențele. De costume ne părea rău. Eu eram un pic revoltată, că am lăsat cheia la recepție. În fine, s-a rezolvat. După un timp, m-am dus revoltată că nu înțelegeam cum e posibil. L-am zărit pe soțul meu acolo și mi-a zis că nu știa în care pat dorm, că voia să îmi pună unul singur, deși nu era elegant.
Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă
.”, a povestit Maria Cârneci.Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mirela Vaida a vorbit despre diferențele dintre ea și fratele său. Părinții vedetei au fost extrem de stricți cu ea! „Eu nu am pupat din discoteci, nici cluburi, nici întâlniri cu băieții.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Cine este și câți ani are Bertan Asllani, care dă viață personajului Yalın în serialul Tablou de familie! Iată cu cine s-a căsătorit chipeșul actor în urmă cu patru ani

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies