Cu cine s-a iubit Ana Porgras înainte să se speculeze că ar avea o relație cu Zanni? Iată pe cine săruta cu foc Faimoasa la 17 ani!


Ana Porgras de la Survivor România a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat din Brăila pe când era doar o copilă.


In articol:

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate gimnaste ale României, toată adolescența sa fiind împărțită între cantonamente și școală. Tânăra nu a acordat o importanță prea mare vieții personale, întrucât timpul nu îi permitea să aibă un iubit.

În anul 2012, Faimoasa de la Survivor a renunțat la gimnastică și a șocat printr-un look extrem de diferit față de imaginea pe care o afișase până atunci. Chiar în acel an, Ana Porgras a început o relație cu un tânăr din Brăila. În fotografia de mai jos, aceasta îl sărută pătimaș pe bărbat, imaginea fiind surprinsă pe când Ana Porgras era elevă în clasa a XII-a.

Cu cine s-a iubit Ana Porgras
Ana Porgras și primul său iubit[Sursa foto: Facebook]

În repetate rânduri, s-a speculat faptul că Ana Porgras ar avea o idilă secretă cu Zanni în Republica Dominicană, însă acest lucru nu a fost confirmat de cei doi. Jador susține că a văzut nenumărate apropieri suspecte între aceștia, care i-au dat senzația că ar fi mai mult decât prieteni.

„Eu am știut că ei sunt iubiți sau ce sunt ei sau vor să-și ascundă relația. Eu nu cred că vor să ascundă relatia, dar fata asta nu se potrivește deloc cu el. Are mai multă minte decât toți băieți la un loc, știe să facă diferența între bine și rău”, a spus Jador.

Citeste si: Zanni i-a declarat iubirea Anei Porgras la Survivor 2021: "Pe lângă sufletul meu, e în mintea mea..."

Ce au răspuns Zanni și Ana Porgras după ce Jador i-a dat de gol?

Prima reacție a fost a Anei Porgras.

„Am reacționat la consiliu când a spus Jador că pe mine nu mă votează că sunt iubita lui Zanni, pentru că nu sunt iubita lui Zanni. Când voi fi nominalizată nu cred că va fi luată în considerare treaba asta”, a spus Ana.

Cu cine s-a iubit Ana Porgras

Citeste si: Un imens scandal a pornit între Jador și Sorin de la Survivor România! "Ești un terminat!"

„Ana e deranjată de ce spune Jador, dar astea sunt copilării. Ăla zice special ce zice, de mine știe că nu răspund, dar Ana răspunde. El are nevoie de o reacție. Dacă eram toți smart și nu-i dădeam apă la moară, nu știu ce glume putea să facă.Ana nu e iubita mea, nu va fi niciodată. Nu am avut niciodată o iubită”, a fost reacția tăioasă pe care Zanni a avut-o după spusele lui Jador.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Malin Andersson anunță că este însărcinată la doi ani de la moartea fiicei sale

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Israel impune noi restricții anti COVID-19. Autoritățile, alarmate din cauza variantei Delta

|| DESCOPERĂ || 6 modele manichiură pentru unghii mici

|| DESCOPERĂ || 5 filme de familie pe care să le vezi cu cei dragi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

//TAUR// Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Nativii Taur pot lua decizii importante în relaţia de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri