Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”

Cosmin a fost descalificat din Casa Iubirii. Ce a spus Ștefania cu privire la aceste lucruri.

Gala de duminică seara a atins cote maxime în Casa Iubirii, după ce Andreea Mantea a dat o veste care i-a șocat pe toți concurenții. Cosmin a fost descalificat, iar iubita lui a rămas cu lacrimi în ochi. Tânărul a ajuns în această situație după ce întreaga săptămână a fost una tensionată între el și Ștefania, astfel că au apărut anumite prin screen-uri cu o conversație dintre Cosmin și o altă persoană din afara emisiunii, în care ar fi fost furnizate anumite informații din interiorul casei și din Camera Roșie.

Tânărul a susținut până în ultima clipă că nu este el cel care a făcut aceste lucruri, însă Andreea Mantea a dezvăluit că toate imaginile au fost analizate de niște specialiști care au dovedit a fi reale. În momentul în care acesta a fost nevoit să plece, a ținut să spună și câteva lucruri și să-i transmită ceva chiar și iubitei sale. A mărturisit că nu se aștepta la asta că nu și-ar dori să rămână pătat cu această situație, ba mai mult, este supărat că nu poate să dovedească nevinovăția și să demonteze anumite acuzații.

Acesta i-a spus Ștefaniei că o așteaptă dacă ea mai crede în el.

Cosmin: Nu mă așteptam la chestia asta. Îmi pare rău de faptul că plec așa cumva pătat. Îmi pare rău că nu am cum să dovedesc faptul că nu e adevărat absolut nimic. Oricum ieri în casă sau în camera roșie i-am spus Ștefaniei faptul că aș aștepta să se afle că nu e real nimic din ce e acolo și după aș pleca pentru că nu vreau să mă bat cu chestii de genul acesta.

Dacă tot stau aici, parcursul meu să fie de a demonta anumite acuzații. Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!

Ce spune Ștefania cu privire la situația în care se află iubitul ei

Citește și: Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ștefania Casa Iubirii
Ștefania Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Roberta și Sebastian, discuție în camera roșie! Ce decizie au luat cei doi concurenți: „Nu văd sensul meu de a mai rămâne aici în continuare. Numai eu știu ce simt și prin ce stări trec.”

Iubita lui Cosmin a ținut și ea să spună câteva cuvinte cu lacrimi în ochi și a mărturisit că a avut încredere în el toată săptămâna atunci când i-a spus că nu este adevărat, până când Andreea Mantea a dezvăluit că imaginile au fost analizate în detaliu.

Prezentatoarea a spus că și lor le-a fost greu să ia o astfel de decizie, deoarece este vorba de un cuplu la mijloc.

Ștefania: Până înainte să se spună faptul că au fost analizate de niște specialiști și detaliile alea, am spus că am încredere în el. Și după ce s-a spus chestia aia, nu știu.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Andreea Mantea: Ștefania, pentru noi a fost foarte greu acest moment și crede-mă că nu am fi făcut o greșeală. A fost o decizie greu de luat. E vorba de un cuplu, de un concurent care a fost și sezonul trecut aici.  

Cosmin Casa Iubirii
Cosmin Casa Iubirii[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce se întâmplă cu Roberta și Sebastian? „Cum bine știți, pauza într-o relație însemnă despărțire. Asta tind eu să cred.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies