Confruntare intre iubita lui Catalin Cazacu si Claudia Pavel. Ce si-au spus cele doua

Claudia Pavel a fost invitata, aseara, la WOWbiz, unde a vorbit deschis despre ea si Catalin Cazacu. Cei doi s-au apropiat destul de mult si au sentimente curate unul fata de celalalt.

"Sigur că îmi este dor de Cătălin Cazacu. Suntem extrem de apropiaţi. Cred că s-a văzut din imagini. Au fost distorsionate imaginile, s-a lăsat să se înţeleagă că am făcut sex, dar nu s-a întâmplat asta. Vreau să se ştie că 24 din 24 de ore suntem filmaţi. Ne-am apropiat stând împreună. Dacă nu era el, n-aş fi rezistat. A fost lângă mine când mi-a fost frică. A fost o minune pentru mine. O să-i mulţumesc toată viaţa pentru cât bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiţie a ceea ce este între mine şi Cătălin, pentru că nici noi nu ştim. Ne placem, cu siguranţă, dar mai mult decât faptul că ne-am ţinut de mână şi ne-am îmbrăţişat, nu ştim. O să vedem când Cătălin va veni acasă. Dacă va continua povestea", a mărturisit Claudia Pavel.Imediat dupa declaratiile ei, Ana Roman a scris un status in Facebook:

 "Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca din pacate se pare ca orice spui este doar in dezavantaj si defavoare. Am stiut dintotdeauna ca " telefonul fara fir" nu duce decat la exagerari si cuvinte "ajutatoare" care sa faca un subiect cat mai palpitant. Am aparut la televizor pentru ca am fost contactata si pentru ca se faceau emisiuni despre Exatlon si cum sunt sustinuti concurentii, am vorbit despre relatia mea, asa cum era si cum este in viziunea mea, mai departe o sa vedem pe viitor atunci cand subiectele vor putea fi discutate fata in fata.
 
Nu as fi scris acest mesaj insa m-am simtit indreptatita sa justific ca nu am afirmat niciodata ca as fi iesit cu Claudia Pavel la masa, nu aveam de ce, cred ca prin a scrie o carte iesi mult mai in evidenta decat printr-o masa in oras, iar despre Giani Kirita, nu am afirmat acel lucru de la mine, ci am citat din cuvintele lui Catalin, care daca are coloana vertebrala va confirma acest lucru. In rest, nu sunt genul de persoana care sa caut afirmare, care sa vorbeasca mai mult decat este cazul si nu am de ce sa vorbesc prost despre oameni oricat de dragi sau antipatici mi-ar fi.
 
Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta "melodrama/triunghi amoros", iar exact cum a spus Catalin, vom vedea ce va fi, cand va fi acasa, pana atunci este bine ca fiecare persoana sa se focuseze pe propria persoana! O seara buna tuturor!",
a scris Ana Roman pe Facebook.

Ce mesaj a transmis Catalin Cazacu din  Dominicana vezi in video de mai jos


 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri