Claudia Pavel, cel ma sincer interviu de pana acum. A vorbit deschis despre experienta Exatlon: a spus tot despre relatiile cu Giani, Catalin Cazacu si despre viata din concurs


Claudia Pavel a fost LIVE pentru WOWbiz.ro. Artista a vorbit timp de 30 de minute despre experienta Exatlon si a raspuns la cele mai incomode intrebari. Acum, dupa 3 luni, vede situatia mult mai detasat, vorbind atat despre Giani, cat si despre Catalin Cazacu.

Claudia Pavel, despre Catalin Cazacu

 

"A trecut mult timp de cand am iesit din concurs si acum pot sa vorbesc mult mai detasat. Daca voi mai merge la un concurs asa, gen reality-show, eu o sa fiu o salbatica. O sa stau in banca mea si atat. Se interpreteaza o strangere de mana si daca iei pe cineva in brate. Catalin mi-a fost drag si ne intelegeam foarte bine si nimic mai mult. Glumesc, o sa fiu ca si pana acum. Noi am fost o echipa minunata. Plus ca ne jucam si radeam mult, inclusiv la acele joculete cu dansul cu mine si Catalin si Giani. Nu avea cum sa se intample ceva sexy acolo. Miroseam foarte urat. Eram alba, plina de bube mov, nespalata, va dati seama ce sexy si atragatoare eram eu. Nu ma uitam in oglinda. Singura mea oglinga erau ochii celuilalt. Nu se pune problema de ceva mai mult in acest concurs. Da, imi doresc ca Giani sau Catalin sa castige Exatlon", a mai spus Claudia Pavel.

 

VEZI POZELE CU EI IN GALERIA FOTO. 

DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Medicul nutriționist Oana Pârliteanu a spus totul despre DIETA CARE TE POATE UCIDE! „Slăbești, dar treci pe dializă!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri