CITEȘTE: Cine este, cu adevărat și cu ce se ocupă ZARUG, în viața de zi cu zi


Află tot ce nu știai despre Zarug, un personaj întâlnit la câteva emisiuni de divertisment


In articol:

Mihai Dan Zarug (39 de ani) este o figură cunoscută și îndrăgită, atât în mediul online, cât și în televiziune. Apropiații îl alintă Papu sau îl mai strigă simplu, Zarug.

Zarug se mândrește cu originea armenească după tată, menționând ori de câte ori are ocazia că nu este turc, așa cum ar crede majoritatea.

Cine este Mihai Dan Zarug

„Tata e pe jumătate armean, deci și eu am origini armenești”.

„Nu sunt turc, tata este pe jumătate armean și sunt și eu 25%”, spunea Papu acum câțiva ani.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ELIZA NATANTICU. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Zarug a reuşit să se impună în domeniul modei prin stilul său nonconformist, devenind treptat extrem de cunoscut pentru creațiile sale.

Zarug a absolvit liceul la Botoșani și ulterior, atras de mirajul scenei, a vrut să-și urmeze pasiunea și să studieze teatrul, dar la insistențele părinților săi, s-a răzgândit și a studiat Știința dreptului la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve.

Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a declarat Zarug.

După facultate, Zarug a urmat și un master în Administrarea Afacerilor, la Ecole Superieure de Gestion Paris.

După doi ani de studiu la Paris, s-a întors în țară și a pus bazele propriei afaceri. Creațiile sale au ajuns pe cele mai mari scene din lume, la Paris, Berlin, Viena și Amsterdam.

Este pasionat de gastronomie și adoră să gătească preparatele pe care i le pregătea bunica în copilărie.

În anul 2018, Mihai Zarug a participat la un celebru show culinar, unde a impresionat prin look, dar și prin discursul haios din fața celor trei Chefi.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii

„E armenesc numele, iar eu sunt armean cam 25%. Astea sunt ghete, sunt niște încălțări care se cheamă tabi. Am degetele despărțite, unul singur este într-o parte, iar restul sunt în partea cealaltă.

Am și șosetă exact ca încălțămintea, despicată ca la porcine. Sunt super comode, se cheamă exercițiu. Îmi dau echilibru și mi-am zis eu să fiu 2 pe 2. Îmi lipseau câțiva centimetri.

Am 37 de ani, dar arăt spre 22. Nu am poșetă astăzi, nu îmi plac poșetele…”, a comentat Zarug.

„Sunt designer, fac haine. Sunt o ființă paradoxală, care în proporții de 50% și-ar dori să se ascundă acum sub scaunul ăsta, iar cealaltă jumătate înclină spre exprimare. Singurul lucru pentru care nu aș fi venit la această emisiune este frica de penibil”.

În anul 2019, a participat la prima ediție a emisiunii „Cântă acum cu mine", unde a reușit să-i impresioneze pe jurați cu melodia „Friday I'm in love" a celor de la The Cure.

Zarug a reușit atunci performanța, de a o impresiona pe  Loredana Groza, care s-a ridicat în picioare în timp ce acesta cânta.

Mihai a uimit pe toată lumea cu o interpretare desăvârșită și o atitudine de star adevărat, deși înainte de a veni la acest show nu și-a etalat aptitudinile muzicale decât în fața prietenilor.

Zarug are mare succes  în mediul online, adunând o comunitate destul de mare de internauți care îl urmăresc la fiecare pas.

„Primul meu brand a fost dedicat bărbaților, pentru că am vrut să fiu diferit de toată lumea. M-am gândit să fac o modă pentru bărbați exact așa cum îmi place mie, chiar dacă aveam numai cliente femei.

Într-un final a trebuit să renunța la această idee și să mă adresez în mod direct femeilor. La modă este pentru mine întotdeauna personalitatea și autenticul”, preciza acesta.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este LIDIA BUBLE. Biografie: data nașterii, cariera, iubit

zarug asia express

Anul acesta, Zarug a primit provocarea vieții lui, aceea de a merge pe „Drumul Împăraților", alături de Lorelei Bratu, în cadrul emisiunii Asia Express.

„Mie încă nu-mi vine să cred că m-am înhămat la Asia Express. Acum puţin timp, mi-ar fi îngheţat sângele în vene la ideea că aş putea face asta, diferit de data asta e că, atunci când am primit propunerea, am ştiut din prima secundă că aş fi regretat să nu o trăiesc.

Cred că va fi mega fun, psihotic şi pe alocuri înfricoşător, şi mai cred ca va fi the best middle life crisis ever”, a declarat Zarug.

Zarug și Lorelei au mărturisit că, înainte de a pleca în aventura vieții lor, nu erau prieteni, însă se cunoașteau din vedere.

„Noi nu aveam o relație strânsă de prietenie, asta ne-a ajutat, adică ne știam din oras. Nu știam că e nebun”, a spus Lorelei Bratu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Lorelei Bratu. Biografie: data nașterii, carieră, iubit

Zarug a dezvăluit că Lorelei i-a fost, la un moment dat, clientă:

„Ne știam oarecum, Lorelai mi-a fost și clientă. O știam din oraș, ea e influencer. Eu am activat în modă, era inevitabil ca la un moment dat să nu ne întâlnim. Mi-a plăcut la ea exact ce îi place publicului, că e dezinvoltă, asumată și că e una dintre puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ.”

„Eu sunt o persoană discretă și reținută, chiar dacă pare greu de crezut. Eu am întrebat la semnarea contractului dacă se dorește o variantă filtrată, mult mai așezată și discretă și mi s-a zis nu. Cel mai greu pentru mine a fost să accept ajutorul oamenilor și era permanent o luptă cu mine și producția.”

zarug si lorelei asia express

Partenera sa, Lorelei Bratu, este model plus-size și antreprenor, având propria agenție de PR pentru influenceri în București.

Aceasta militează pentru drepturile femeilor mai corpolente:

„Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată. Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată”.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

CV-uri EMI & CUZA: Cine sunt, cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

CITEȘTE: Top 5 influenceri din România

DESCOPERĂ: Cine este GEORGE BURCEA. Biografia actorului care a instigat la violență domestică

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi FLUTURI

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri