Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi. „Îmi doresc foarte mult să nu devin persoană publică”


Laura Cosoi si Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Însă știați cine este mai exact soțul acesteia?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este soțul Laurei Cosoi, cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum a fost frumoasa lor nuntă. În plus, descoperiți și care este secretul căsniciei sudate și absolut împlinite a celor doi, după mai bine 9 ani de relație.

 

Cine este Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi

Soțul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean, căci despre acesta este vorba, are în prezent frumoasa vârstă de aproape 45 de ani și de origine este din Târgu-Mureș.

Acesta este un fan înrăit la mașinilor și este cunoscut datorită faptului că este un afacerist de succes.

Cosmin Curticăpean deține firme profitabile în mai multe orașe diferite din țară, dar și din străinătate (Germania și Austria). Acesta se bucură de un real succes pe plan profesional, fiind și patronul unui salon de frumusețe din Brașov, acolo unde a investit sume semnificative de bani.

laura cosoi este casatorita

Citeste si: Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

 

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

Deși Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, bărbatul care în prezent îi este soț, se cunoșteau încă din copilărie, fiind prieteni foarte buni, cei doi au început o relație în anul 2012, abia după ce aceasta a încheiat relația cu Smiley.

Nici atunci nu a avut imediat undă verde, Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi fiind mai greu de cucerit.

Cei doi s-au văzut prima și prima dată într-un restaurant, însă la acea vreme nu au vorbit unul cu altul. În schimb, odată ce s-au mai întâlnit o dată, de această dată la munte, lucrurile s-au schimbat. Un prieten de-al Laurei Cosoi îl cunoștea pe un alt prieten de-al lui Cosmin Curticăpean, iar magia s-a produs, acela fiind momentul în care cei doi au început să se cunoască.

Încă de atunci, dar si în prezent, aceștia își doresc să își țină viața personală, privată, Cosmin Curticăpean preferă să stea mai departe de lumina reflectoarelor, lăsând-o pe frumoasa lui soție să strălucească. În schimb, acesta o însoțește la diferite evenimente la care participă aceasta și nu lipsește uneori din fotografiile postate de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Probabil, nu o să mă obişnuiesc niciodată cu ideea că, gata, s-a terminat cu liniştea mea doar pentru simplul motiv că sunt împreună cu o persoană publică. Dar ce-aş mai putea face? Mi-am sacrificat liniştea pentru a avea dragostea Laurei. “, a declarat soțul Laurei Cosoi.

laura cosoi copii

Citeste si: Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt căsătoriți încă din anul 2015

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au făcut marele pas și s-au căsătorit, după 3 ani de relație, în luna august a anului 2015, la catedrala Adormirii Maicii Domnului din Iași, acolo unde s-a născut și a copilărit Laura Cosoi.

Acesta i-a dăruit Laurei Cosoi un inel de logodnă absolut superb, care este o bijuterie cu o vechime de mai bine de 100 de ani, pe care bineînțeles că l-a reșlefuit, pentru a i-l oferi frumoasei sale soții. Cu multă răbdare și dedicare, Cosmin Curticăpean a reușit să o facă pe Laura Cosoi să trăiască cele mai frumoase momente din viață sa, trezindu-se în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și simțindu-se în fiecare clipă, o femeie norocoasă.

Nunta a fost una restrânsă, alături de persoanele apropiate ale celor doi și a avut loc în natură, la un conac minunat, acolo unde cei doi, dar și invitații, s-au simțit extraordinar de bine. Laura Cosoi a ținut chiar să precizeze cât de mult s-a bucurat în acel moment, când a făcut primul pas către familia sa, care a reprezentat totodată și un nou început.

Aceștia au avut două petreceri după cununie, pentru că și-au dorit să aibă alături ambele familii. Astfel, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au avut o primă petrecere la Conacul Polizu, la distanță de aproape 80 de kilometri de Iași, de unde provine Laura, iar cea de a doua petrecere s-a ținut în orașul de unde provine Cosmin, și anume, la Târgu-Mureș.

cum s-au cunoscut laura cosoi si sotul sau

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

 

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună de mai bine de 9 ani

Cei doi sunt în prezent, fericiții părinți a două fetițe minunate, pe nume Rita și Vera, dar și a încă unui bebeluș care este pe drum. Laura Cosoi  împreună cu soțul ei trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de 9 ani de zile. Aceasta se simte o femeie cu adevărat împlinită, datorită familiei pe care o are și îi mulțumește pentru asta, lui Dumnezeu, în fiecare zi.

„Au trecut 9 ani de când a început povestea noastră, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbări, 9 ani de vorbe, 9 ani de emoții, 9 ani de bagaje, 9 ani de băi în mare și urcări pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paște, 9 ani de petreceri, 9 ani de îmbrățișări, 9 ani de șoapte, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de întâmplări care mai de care, 9 ani de ascultat muzică, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de întâlniri, 9 ani de când stăm umăr la umăr, atât la bine cât și la greu. 9 ani de când a început visarea că va fi o zi în care vom fi o familie împlinită și fericită. Da, au trecut 9 ani și acum ne ținem visul în brațe! Când le privim pe Rita și pe Vera știm că Dumnezeu ne iubește!', a scris Laura Cosoi pe blogul său.

laura cosoi si cosmin curticapean

Citeste si: Cu ce se ocupă BIANCA MITROI. „Sunt plină de energie, sensibilă și sinceră”


Abonează-te pe

Citește și:

Ce vârstă are BIANCA MITROI din CASA IUBIRII. „„Am o fire diferită pe care o observi imediat. Sunt genul de persoană care îți atrage atenția într-un mod pozitiv"

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Totul despre Maxi Iglesias: Data nașterii, studii, înălțime, iubită, filme

Cine este MIOARA VELICU. "N-am fost nici deșteaptă, nici frumoasă. Maria Ciobanu mi-a dat o pâine, ea m-a luat la nunți cu ea. Îmi prindea bine să merg în colaborări"

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„La mine e mai greu”. Jador, dezvăluiri despre motivul pentru care nu își dorește să devină tată
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri