Cine este și ce profesie are NAOMI HEDMAN, iubita lui Florin Ristei


Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, este o superbă mulatră, care a devenit cunoscută datorită talentului muzical și controverselor pe care le-a creat în jurul ei.


In articol:

Naomi Hedman a devenit cunoscută în România datorită apariției sale surprinzătoare din preselecțiile X Factor. După acest episod, viața frumoasei mulatre a devenit din ce în ce mai interesantă pentru privitori, întrucât aceasta formează un cuplu cu Florin Ristei, unul dintre jurații show-ului de talente la care aceasta a participat.

Naomi Hedman a devenit cunoscută la nivel internațional după ce a făcut parte din reality show-ul britanic «Ex on the beach», fiind una dintre cele mai controversate concurente. Acest lucru se întâmpla în anul 2016.

Cine este Naomi Hedman și care este legătura mulatrei cu Nicki Minaj

Iubita lui Florin Ristei este model, fiind din ce în ce mai solicitată de designerii români și nu numai, datorită formelor perfecte și look-ului exotic. „Pantera de la X Factor”, așa cum a fost supranumită,  a colaborat cu Nicki Minaj într-o campanie de promovare pentru un produs lansat de vedeta internațională, participând la diverse evenimente alături de rapperiță.

Participarea mulatrei la X factor a fost destul de controversată, întrucât Naomi a avut nevoie de a doua șansă pentru a rămâne în concurs. Florin Ristei a fost cel care i-a sărit în ajutor celei care avea să-i devină parteneră, cântând alături de ea piesa care i-a adus 4 de DA și biletul către Bootcamp în echipa Deliei.

Citeste si: DEZVĂLUIRE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, zodie, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

cine este iubita lui florin ristei
Naomi Hedman[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Momentele frumoasei mulatre în cadrul show-ului de talente au devenit din ce în ce mai bune, aceasta reușind să surprindă nu numai prin voce, ci și prin mișcările care au pus pe jar imaginația bărbaților.

Citeste si: Naomi Hedman și Florin Ristei vor deveni părinți?! Cum s-a dat de gol iubita celebrului solist?

Naomi Hedman are un trecut controversat

După ce a devenit celebră în România, detalii picante au ieșit la iveală despre trecutul iubitei lui Florin Ristei. Naomi Hedman a jucat rolul de ispită în cadrul show-ului „Ex on the beach”, unde a făcut furori cu ținutele sale deocheate.

Deși trupul ei perfect putea să încingă imaginația oricărui bărbat, fiind extrem de potrivită pentru rolul din emisiune, se pare că iubita bărbatului pe care aceasta încerca să îl cucerească nu era de aceeași părere.

Astfel că, între cele două a izbucnit un scandal de proporții, care s-a menținut pe parcursul întregii competiții, lăsându-se cu vorbe grele de fiecare dată când cele două luau contact.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Naomi hedman biografie
Naomi Hedman [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef JOSEPH HADAD. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, cum a murit soția lui

„Tocmai am fost atacată de o psihopată”, spunea iubita concurentului, referindu-se la Naomi Hedman.

„Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete”, a fost reacția iubitei lui Florin Ristei, potrivit Spynews.ro.

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

După ce Naomi a părăsit show-ul „X Factor”, Florin Ristei și-a dorit să facă lumină în ceea ce privește relația cu frumoasa mulatră, întrucât de pe atunci curioșii au început să afirme că artistului i s-ar fi aprins călcâiele după exotica mulatră.

Florin ristei si naomi
Florin Ristei si Naomi[Sursa foto: Instagram]

Astfel că, Florin Ristei a ținut să lămurească publicul, declarând că relația lor a început după ce Naomi a părăsit show-ul, punând astfel capăt speculațiilor.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman! Dezvăluiri din spatele ușilor închise

Florin Ristei a ținut să precizeze că nu a avut niciun fel de relație cu mulatra pe când aceasta era încă în rolul de concurentă la X Factor.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat juratul de la ”X Factor”, Florin Ristei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cine este chef RADU DUMITRESCU. "M-a certat mama că am plecat de la bancă, aveam și eu o pensie serioasă"

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Cine este SHURUBEL. "Cred că nebunia din copilăria mea care mă definește cel mai bine e un moment de la 5 ani"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce este humusul. "Este un produs sățios și hrănitor, bogat și în proteine vegetale și în carbohidrați"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri