Cine este Gheboasa. „Am lucrat într-un depozit...eram sclav”


Gheboasa face parte din generația tinerilor artiști și a devenit viral după ce a lansat o piesă care a ajuns populară în dansurile de pe TikTok.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Gheboasă, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea muzicii și prin ce greutăți a trecut pentru a ajunge pe culmile succesului.

Cine este Gheboasă

Citeste si: Gheboasa, declarații sincere despre trecutul tumultos: „Tentativă de omor”. La ce vârstă a avut loc incidentul

Cine este Gheboasa

Gheboasă, pe numele său real, Gabriel, este un tânăr în vârstă de 21 de ani care a făcut furori pe internet după ce a lansat o melodie care a ajuns virală în dansurile de pe

TikTok.

Gheboasă s-a născut la Târgoviște și a plecat din orașul natal în București pentru a-și face o carieră în industria muzicii.

Tânărul s-a făcut remarcat într-un show de talente, iar la scurt timp după ce a fost descalificat, s-a apucat de TikTok. Astfel, dintr-o joacă, Gheboasă a ajuns să fie asaltat de fani, devenind viral, hitul lui fiind multă vreme în topurile de pe YouTube.

Gheboasă și-a dorit încă din copilărie să cânte și să devină cunoscut, mai ales că s-a născut cu talent muzical. Tânărul a mărturisit în cadrul emisiunii „ Fiță cu Adiță ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive că visa să devină faimos, dar niciodată nu a crezut că visul se va transforma în realitate.

„Îmi doream de când eram mic să ajung cunoscut. Dumnezeu mi-a ascultat cumva strigătul și m-a adus acolo unde nu mă așteptam niciodată. În ultima perioadă, sunt unul  dintre cei mai solicitați soliști din zona de trap(...)Am intrat într-o lume atât de tare, nu mai e joaca aia din cartier, acum chiar e serios și e numai pe treabă", a dezvăluit Gheboasă la „Fiță cu Adiță”.  

Gheboasă, de la munca de jos la succesul din ziua de azi

Citește si: Cine este Tzancă Uraganu. „Atâta timp cât nu mă trădează soția, nu mai mi-e frică de nicio trădare!”

Cine este Gheboasa

Chiar dacă acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai tinerei generații, Gheboasă nu a uitat de unde a plecat și cât de greu s-a descurcat pe vremea când nu avea faima și banii pe care îi are în prezent.

Copilăria mea nu a fost chiar roz. Și poate pentru faptul că nu a fost așa roz, de aceea am și digerat lucrurile altfel și am putut să fac lucrurile cumva cu dreptul. Eu simt altfel succesul.  A m lucrat în depozit... job-ul ala se numește sclav! Aveam niște șefi, păi eu aveam mai multă școala ca șefii aia care ne terorizau(...) Mă consider un exemplu că se poate pentru toți copiii. Ei vin dintr-un mediu, sunt din ghetou și am reușit să ajung în topuri pe YouTube. ”, a spus Gheboasă în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Mai mult decât atât, Gheboasă nu a uitat nici de cei care l-au crescut și a mărturisit că acum își ajută și el la rândul lui familia cum poate.

Gheboasă, cercetat într-un dosar pentru o infracțiune

Citește si: ,,Nu am vrut să fac publice chestiile astea”. Gheboasă, declarații din viața lui. Artistul era la un pas să fie bătut, în timp ce susținea un concert

Cine este Gheboasa

Deși acum este un tânăr realizat, Gheboasă nu a fost niciodată vreun Sfânt, iar acest lucru l-a mărturisit chiar el în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Mi-am schimbat caracterul și poate și gândirea odată ce au trecut anii și nu mai gândesc cum gândeam când eram copil, dar eram oaia neagră și la școală și peste tot. Am făcut o infracțiune și în momentul de față mă judec într-un dosar pentru o faptă pe care am făcut-o la 16 ani când ne-am bătut grup cu grup.Unul din celălalt grup a fost bătut foarte rău, a ajuns la peste 80 de zile de spitalizare.(...) Eram foarte mic și probabil de asta nici nu am fost judecat ca restul, eram copil și nu aveau ce să îmi facă", a povestit Gheboasă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Selly. „Sunt un băiat autodidact, care face divertisment de toate genurile”

Cine este Sali Levent. „Am avut probleme cu drogurile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Situația nu este minunată în acest moment.” Oana Roman și Marius Elisei, din nou în punctul de a se despărți?! Vedeta a făcut destăinuiri controversate în mediul online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri