Cine este Cristina Belciu. ,,Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție"


Cristina Belciu și Cristian Boureanu au format un cuplu, dar din păcate, lucrurile nu au mers atât de bine pentru ei și au fost nevoiți să pună capăt frumoasei povești de dragoste pe care o trăiau.


In articol:

Cristina Belciu este fosta iubită Cristian Boureanu, iar cei doi au format un cuplu ceva timp. Din păcate relația celor doi nu a mers, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. 

Citeste si: Cine este Cristian Boureanu. „A reușit să-mi schimbe viața în bine!”

Cine este Cristina Belciu

Cine este Cristina Belciu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”

Cine este Cristina Belciu

Cristina Belciu este fotomodel și are un succes foarte mare, pe lângă aceste aspecte, a apărut pe coperțile unor reviste din Italia, iar de cele mai multe ori a fost comparată cu Monica Belluci.

Bruneta are vârsta de 24 ani.

Fostul politician și Cristina Belciu s-au cunoscut în luna decembrie, dar au fost foarte discreți, în ceea ce privește relația lor. Cu toate că în presă au apărut foarte multe zvonuri, aceștia nu au vrut să dea prea multe explicații despre relația lor. În momentul actual, aceștia au luat-o pe drumuri separate.

Ea a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu se mai pune problema de o împăcare, iar în momentul de față țin legătură și își poartă un respect deosebit, deoarece nu s-au despărțit cu urlete și uși trântite.

''Nu ne-am împăcat. Nu se mai pune problema de o împăcare între noi doi, suntem prieteni, atât. Ținem legătura, sigur că da, chiar ne purtăm un respect deosebit, nu ne-am despărțit cu urlete și uși trântite. Cred că suntem la fel din anumite puncte de vedere, a fost greu să ne dăm gestionam unul pentru altul. Cum am mai zis, dragostea și incompatibilitatea nu sunt același lucru. Nu a mers, oricât ne-am fi dorit.'', a spus Cristina Belicu.

Modelul a mai spus că nu s-a pus problema de vreo fostă și că ea știe ce valorează, iar din acest motiv nu concurează cu nicio femeie și nu ar răni-o în niciun fel dacă s-ar împăca cu ea, deoarece ea are niște principii și niște valori.

''Nu s-a pus problema de fosta. Eu știu ce valorez, nu concurez cu nicio femeie, nu am competiție, nu m-ar răni în niciun fel dacă s-ar împăca cu ea, am niște principii, valori și credințe care nu îmi dau voie să mă uit în jur, efectiv nici nu stă mintea la așa ceva'',  a declarat Cristina Belciu.

Cu ce se ocupa Cristina Belciu

Citeste si: Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au împăcat? Cum au fost surprinși cei doi

Cristina Belciu

Cristina Belciu

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Cristina Belciu când era în relație cu Cristian Boureanu

Cristina Belciu a declarat că trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Cristian Boureanu, iar tânăra care i-a furat inima este de profesie model, actriță, fotomodel, blogger și influencer.

Ea a declarat că lumea nu știe nimic, deoarece ei asta și-au dorit, să păstreze totul pentru ei și să se bucure de o perioada frumoasă la care amândoi au tânjit. Ei își asumă legătura pe care o au, matur și sincer, iar dacă cei care îi privesc au o altă opinie, nu pot spune că o respectă, ci doar că acest lucru nu o va leza.

,,Lumea nu știe nimic, pentru că noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amândoi am tânjit. Se lovește în noi cu prejudecăți ce ar putea să doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge. Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza.”, a declarat noua iubită a lui Cristian Boureanu.

Din păcate, în momentu actual cei doi a u decis să o ia pe drumuri separate, dar în continuare se respectă și au rămas într-o relație de prietenie. 

Cristian Boureanu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristian Boureanu. „M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.”

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Cristian Boureanu, despre cum a aflat că a fost înșelat de femeile din viața lui. Ce a spus despre Valentina Pelinel

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri