Cine este cea mai frumoasă femeie din lume. Oamenii de știință au dat verdictul


Oamenii de știință au găsit femeia perfectă. Au apelat la calcule și algoritmi și au descoperit cine este cea mai frumoasă femeie din lume.


In articol:

Știința a evoluat atât de mult, încât acum se poate decide frumusețea unei persoane, în funcție de un algoritm specific. Dacă celebrul concurs de frumusețe ”Miss World” își alege câștigătoarea în fiecare an, oamenii de știință au descoperit propria lor regină a frumuseții. 

Știința a decis: Miss World nu este cea mai frumoasă femeie din lume

Anul trecut, mult râvnitul titlu de ”Miss World” i-a revenit lui Toni-Ann Singh, din Jamaica. Aceasta are 24 de ani și este a patra femeie din Jamaica, ce reușește să obțină coroana supremă în materie de frumusețe. 

Cu toate acestea, oamenii de știință nu o consideră cea mai frumoasă femeie din lume.

Nici măcar nu se află în top 10 alcătuit de aceștia. Poate vă întrebați ce legătură are știința cu titlul de cea mai frumoasă femeie din lume

Aparent, niciuna, dar pentru că vorbim de oameni de știință și de cercetători, aceștia au găsit o variantă, bineînțeles științifică, prin care să scoată la iveală adevărul absolut legat de frumusețea unei femei. 

Aceștia au făcut un algoritm, numit ”Greek Golden Ratio of Beauty Phi”, care calculează trăsăturile feței unei persoane și în funcție de ce nivel se atinge, se stabilește cât de frumoasă este femeia respectivă, din punct de vedere științific. 

Bella Hadid, regina frumuseții

Conform algoritmului ”Greek Golden Ratio of Beauty Phi”, Bella Hadid a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume. Aceasta are 24 de ani și în 2016 a fost declarată ”modelul anului”.

Bella Hadid și-a început cariera la 16 ani, iar în 2014, când avea 18 ani, a semnat un contract cu IMG Models și astfel a făcut pasul spre cele mai importante podiumuri de modă. 

Faptul că Bella Hadid este frumoasă se poate observa cu ochiul liber, însă acum există și dovada științifică.  Explicația oamenilor de știință a fost că trăsăturile modelului american au 94,35% acuratețe.

Bărbia, forma ochilor, felul în care sunt poziționați aceștia, dar și fruntea sunt atuurile principale ale Bellei Hadid. 

cea mai frumoasa femeie din lume
Oamenii de știință au declarat-o pe Bella Hadid drept ”cea mai frumoasă femeie din lume”

Locul doi în clasamentul oamenilor de știință este ocupat de Beyonce, cu un nivel de acuratațe de 92,44%.  Podiumul este completat de Amber Heard, cu 91,85%. Iată clasamentul celor mai frumoase 10 femei din lume, conform algoritmului ”Greek Golden Ratio of Beauty Phi”:

1. Bella Hadid- 94,35%

2. Beyoncé- 92,44%

3. Amber Heard- 91,85%

4. Ariana Grande- 91,81%

5. Taylor Swift- 91,64%

6. Kate Moss- 91,05%

7. Scarlett Johansson- 90.91%

8. Natalie Portman- 90.51%

9. Katy Perry- 90.08%

10. Cara Delevingne- 89,99%


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Survivor România – 17 iunie 2021. Cine a fost eliminat de la Survivor România. Află 10 curiozităţi pe care nu le știai despre defini

18 iunie 2021 //HOROSCOP ZILNIC// O zodie pleacă în călătorie!

//Cine a fost Marilyn Monroe// data nașterii, căsătorii, moarte

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri