Cine este Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose. "Toată această experienţă m-a maturizat prematur”


Anghel Damian este unul dintre cei mai apreciați tineri actori de la noi din țară. Însă știați că acesta provine dintr-o familie de regizori?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Anghel Damian, dar și cum și-a început cariera în lumea actoriei. În plus, descoperiți și care au fost premiile câștigate de acesta, de-a lungul timpului.

 

Cine este Anghel Damian

Anghel Damian, pe numele său întreg, Dumitru Damian Anghel Mihai, s-a născut pe data de 9 august, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 30 de ani. Acesta face parte dintr-o familie de regizori cunoscuți, mama sa fiind Anca Damian, iar tatăl său Laurențiu Damian.

Tânărul actor este absolvent al Universitățîi Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică" I.L.Caragiale", în cadrul secției de Actorie, tot din București, acolo unde a fost admis cu o bursă de merit, reușind să termine studiile cu media finală 10.

În prima parte a copilăriei, eram un copil extrem de liniştit şi de spiritual. Pe la vârsta de 4-5 ani, când mi se zicea că sunt un copil drăguţ răspundeam că „Nu este meritul meu, este meritul lui Dumnezeu“ – aveam această viziune despre viaţă.

Între 7 şi 14 ani a fost o perioadă din copilăria mea care a coincis cu divorţul părinţilor mei, o perioadă de readaptare la viaţă. Părinţii mei iniţial s-au despărţit, apoi au divorţat. În timpul săptămânii stăteam cu mama, iar weekendul cu tata. Practic, cel mai mult timp îl petreceam cu mama şi în mintea mea eram un soi de bărbatul casei. Asta a declanşat inclusiv anumite conflicte, pentru că, dintr-odată, mie mi se părea că eram cumva pe picior de egalitate cu mama.
Toată această experienţă m-a maturizat prematur.”,
a declarat Anghel Damian.

anghel damian actor

Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose

[Sursa foto: Facebook]

Ce vârstă are Anghel Damian

Citeste si: Cine este LIA BUGNAR, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

Anghel Damian are un parcurs destul de lung în actorie, jucând în filme studențești, producții UNATC și multe alte astfel de roluri importante, din cariera sa. Tânărul actor și-a început cariera în actorie, încă de la vârsta de 17 ani, luând parte la diverse piese de teatru, dar și scurtmetraje independente. Printre aceste producții, se numără și producția Hallmark "William and Catherine: A Love Story".

Acesta și-a dovedit talentul său actoricesc, reușind să câștige chiar și în timpul în care încă era pe băncile școlii, premiul pentru cel mai bun actor, în cadrul festivalul internațional “CinemaIubit 2011”. Premiu a fost acordat pentru rolurile pe care le-a interpretat în trei scurt-metrajele diferite: “Lumea se descompune în fapte”, “Titan” și “Ce ai?”.

Anul 2013 a fost un an glorios pentru tânărul actor, Anghel Damian, atunci fiind perioada în care își face adevăratul debut în cadrul primului său lung-metraj, cu filmul "Roxanne", regizat de către Vali Hotea. Acesta este și filmul care participă la Festivalul de Film de la Locarno. Tot în anul 2013, după ce a absolvit, Anghel Damian a fost ales pentru primul său rol important, cel de antagonist, în serialul de televiziune denumit "Îngeri Pierduți". Acesta s-a bucurat de interpretarea acestui rol, timp de 70 de episoade. 

Cum a debutat Anghel Damian în cariera sa

theo rose si anghel damian

Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Altcineva a apărut în viața mea” Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

 

Premiile câștigate de Anghel Damian, de-a lungul carierei sale

În toamna anului 2013, Anghel Damian a fost premiat în cadrul “Galei Hop”, una dintre cele mai cunoscute Gale a Teatrului Românesc a tânărului Actor, cu nu mai puțin de cinci premii, printre care se numără și premiul Teatrului de Comedie pentru cel mai bun tânăr actor.

Premiile au continuat să apară pentru tânărul actor, Anghel Damian, iar în anul 2014, acesta a fost desemnat unul dintre cei 20 de tineri actori europeni. Acesta nu s-a oprit doar la stadiul de actor, ci s-a implicat și în producția de film și teatru, producând astfel două scurtmetraje și co-producând alte nenumărate piese, în teatrul independent.

Primul său lungmetraj a fost cel denumit „Aventura fantastică a Maronei”, care a avut premiera în cadrul Festivalului Annecy 2019. Datorită parcursului său glorios în lumea actoriei, Anghel Damian a fost numit consilier personal în managementul teatrului, încă din luna decembrie a anului 2015, pentru ministrul Culturii, până în luna ianuarie a anului 2017. Apoi tot în anul 2017, însă de data aceasta în luna mai, tânărul actor Anghel Damian a fost angajat ca actor la Teatrul de Comedie din București, obținând ulterior și rolul principal în serialul TV denumit "Anii de sâmbătă noapte", creat de Nae Caranfil.

În anul 2018, acesta a început să colaborareze cu regizorul Andrei Șerban, un regizor de teatru de renume mondial, obținând astfel un rol principal, în două dintre producțiile sale: „Don John în Much Ado about Nothing de Shakespeare” și „Treplev în Pescărușul lui Cekov”. Acesta a regizat și primul său scurtmetraj denumit „Michelangelo”, cel care a avut premiera în luna iunie a anului 2018, în cadrul Festivalului Internațional de Film Transylvania, acolo unde a câștigat și Premiul Special al Juriului. Astfel, Anghel Damian a devenit grant al noului fond înființat „Lucian Pintilie” și a început să lucreze la al doilea scurtmetraj al său, denumit „Celed”. În anul 2019, acesta a devenit autorul pentru unul dintre cele mai de succes seriale TV, „VLAD”.

theo rose si iubitul

Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

 

Anghel Damian formeaza o relatie cu Theo Rose

Tanarul actor Anghel Damian a format o frumoasa relatie cu actrita Lia Bugnar, atat în viața personală, cât și în cea profesională. Cei doi s-au cunoscut pe scenă, s-au mutat împreună si au lucrat la aceleași proiecte.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la «Vlad». Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian cand se afla intr-o relatie cu aceasta.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat, iar in prezent, cunoscutul actor se afla intr-o relatie cu tanara interpreta de muzica Theo Rose. Desi majoritatea persoanelor stiau despre aceasta ca se afla intr-o relatie de mai bine de cinci ani cu Alex Leonte, aceasta a surprins pe toata lumea cand s-a afisat cu tanarul actor Anghel Damian.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose.

theo rose anghel damian

Anghel Damian este noul iubit al lui Theo Rose

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Horoscop chinezesc 1 august 2022. Mistreţul poate semna un contract important!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian. A fost căsătorită timp de 12 ani cu un cunoscut scenarist român

„Altcineva a apărut în viața mea” Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit

Theo Rose, primele declarații după ce s-a despărțit de Alex Leonte. Ce spune despre Anghel Damian: „Simt că sunt acolo unde trebuie să fiu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Ion Surdu l-a provocat în ring pe Iancu Sterp: „Nu mușca mai mult decât poți să înghiți”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri