Cinci tipuri de sex pentru care nu ai nevoie de un barbat! Uite cum te poti satisface!


Atunci cand iubitul tau este plecat sau esti singura, exista cateva metode prin care te poti simti bine.

 

1. Sexul anal - Daca nu vrei sa experimentezi acest timp de sex alaturi de un barbat, poti incerca si singura. Ai nevoie de un dildo special si de lubrifiant. In acest fel, tu esti singura care poate controla miscarile si care poate stabili daca sunt ok sau nu.
2. Sexul oral - Cu ajutorul jucariei sexuale LELO Ora te poti simti la fel de bine ca si cum ti s-ar face sex oral. Acest dildo are o "limba" mica din metal care se roteste si care vibreaza.
3. Sex sado-maso - Daca nu gasesti pe nimeni care sa-ti puna cleme pe sani, poti sa ti le pui singura, fara sa negociezi cu nimeni intensitatea strangerii.
4. Sex in pozitia doggy-style - Exista anumite dildo-uri care pot fi lipite de perete pentru sexul anal sau pentru sexul in pozitia doggy-style.
5. Sex in pozitia misionarului - Ia-ti o perna care sa-ti ridice posteriorul si pune-o sub solduri, apoi adauga un vibrator care stimuleaza atat puctl G, cat si clitorisul.
Sursa: cosmopolitan.com

1. Sexul anal - Daca nu vrei sa experimentezi acest timp de sex alaturi de un barbat, poti incerca si singura. Ai nevoie de un dildo special si de lubrifiant. In acest fel, tu esti singura care poate controla miscarile si care poate stabili daca sunt ok sau nu.2. Sexul oral - Cu ajutorul jucariei sexuale LELO Ora te poti simti la fel de bine ca si cum ti s-ar face sex oral. Acest dildo are o "limba" mica din metal care se roteste si care vibreaza.3. Sex sado-maso - Daca nu gasesti pe nimeni care sa-ti puna cleme pe sani, poti sa ti le pui singura, fara sa negociezi cu nimeni intensitatea strangerii.4. Sex in pozitia doggy-style - Exista anumite dildo-uri care pot fi lipite de perete pentru sexul anal sau pentru sexul in pozitia doggy-style.5. Sex in pozitia misionarului - Ia-ti o perna care sa-ti ridice posteriorul si pune-o sub solduri, apoi adauga un vibrator care stimuleaza atat puctl G, cat si clitorisul.Sursa: cosmopolitan.com

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri