Chiar nu le plac operatele! De ce prefera barbatii femeile cu sanii mari si naturali


Inca de la Marilyn Monroe incoace, in mintea barbatilor a ramas icoana femeii perfecte ca fiind blonda cu forme proportionate, fund rotund si sani mari. Toate acestea naturale, fara interventia operatiilor estetice.

Optimism

Se presupune ca femeile cu bustul cat mai generos sunt mai fericite si mai optimiste, ceea ce le ofera barbatilor o stare de bine. Mai ales daca dau de o femeie inteligenta care stie sa rada si de ea insasi, care are un simt al umorului cat mai dezvoltat.

Sex

Barbatii considera ca femeile cu sanii mari sunt mai bune la pat. Placerea se intensifica mai mult pentru ei in momentul in care pot apuca ceva la o femeie. Senzatia este mai completa pentru barbati daca simt sanul sau fundul mai moale, dar ferm al unei femei.

Fertilitate

Femeile care au bustul generos sunt ajutate de hormoni, ceea ce inseamna ca pot fi mult mai fertile. Deasemenea, specialistii de la Universitatea California au confirmat ca femeile cu forme voluptoase sunt mai fertile, nasc copii mai inteligenti si au potential mai mare de a fi mame bune.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri