Cele mai tari jucarii sexuale pe care le folosesc expertii! Uite ce trebuie sa incerci pentru senzatii geniale!


Achizitionarea unei jucarii sexuale implica acum ceva vreme sentimente de rusine fata de cei care te-ar fi putut vedea intrand intr-un sex shop.

 

Din fericire, industria a devenit mainstream si s-a orientat si spre vanzarile online. Se pare 53% dintre femei folosesc vibratoare in pat. Un sondaj a demonstrat chiar ca 94% dintre persoanele care cumpara astfel de jucarii cred ca sunt parte a unei relatii sanatoase.
Iata care sunt cele mai tari jucarii sexuale, recomandate de experti in domeniu.
Ocean Mini Vibe, 70$- Este rezistent la apa, are 13 programe de vibratii.
MiMi by Je Joue, 90$- Este foarte puternic si discret. Are loc in palma mainii tale si are sase nivele de vibratii.
Tango by We-Vibe, 75$- Varful sau ascutit te stimuleaza exact acolo unde ai nevoie. Este rezistent la apa si poate fi purtat in geanta in timpul calatoriilor.
Tor II by LELO, 90$- Este cel mai nou inel pentru penis.
Partenerul il pune la baza penisului si simte senzatii uimitoare.
Jelly Tool by Pure Romance, 60$- Este o jucarie pentru cupluri ce combina inelul pe care barbatul il poate atasa la baza penisului si un vibrator cu sapte viteze.
Bile Ben Wa, 35$- Sunt bile care se introduc in vagin si vibreaza la cele mai mici miscari.
Form 2 by Jimmyjane, 145$- Acest vibrator este recomandat pentru sesiunile solo de sex. Est mic si are un motor care mimeaza stimularea clitorisului cu degetul.
Touch by We-Wibe, 75$- Acest instrument senzual de masaj ofera o gama larga de vibratii care cresc placerea. Poate fi folosit in orice pozitie.
Bagheta magica, 60$- Este instrumentul perfect pentru obtinerea de orgasme multiple.
G-Vibe by Fun Toys, 70$- Este un vibrator unic pentru ca are doua varfuri flexibile care se introduc impreuna si se despart in vagin pentru stimulare maxima.
Sursa: prevention.com

Din fericire, industria a devenit mainstream si s-a orientat si spre vanzarile online. Se pare 53% dintre femei folosesc vibratoare in pat. Un sondaj a demonstrat chiar ca 94% dintre persoanele care cumpara astfel de jucarii cred ca sunt parte a unei relatii sanatoase. Iata care sunt cele mai tari jucarii sexuale, recomandate de experti in domeniu.

Ocean Mini Vibe, 70$- Este rezistent la apa, are 13 programe de vibratii.MiMi by Je Joue, 90$- Este foarte puternic si discret. Are loc in palma mainii tale si are sase nivele de vibratii.Tango by We-Vibe, 75$- Varful sau ascutit te stimuleaza exact acolo unde ai nevoie. Este rezistent la apa si poate fi purtat in geanta in timpul calatoriilor.Tor II by LELO, 90$- Este cel mai nou inel pentru penis. Partenerul il pune la baza penisului si simte senzatii uimitoare.Jelly Tool by Pure Romance, 60$- Este o jucarie pentru cupluri ce combina inelul pe care barbatul il poate atasa la baza penisului si un vibrator cu sapte viteze.Bile Ben Wa, 35$- Sunt bile care se introduc in vagin si vibreaza la cele mai mici miscari.Form 2 by Jimmyjane, 145$- Acest vibrator este recomandat pentru sesiunile solo de sex. Est mic si are un motor care mimeaza stimularea clitorisului cu degetul.Touch by We-Wibe, 75$- Acest instrument senzual de masaj ofera o gama larga de vibratii care cresc placerea. Poate fi folosit in orice pozitie.Bagheta magica, 60$- Este instrumentul perfect pentru obtinerea de orgasme multiple.G-Vibe by Fun Toys, 70$- Este un vibrator unic pentru ca are doua varfuri flexibile care se introduc impreuna si se despart in vagin pentru stimulare maxima.Sursa: prevention.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Klaus Iohannis, vești proaste în legătură cu relaxarea de la 1 iunie: "Este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi"

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei! "Noi suntem o familie"

Simona Hapciuc de la Survivor România, prima apariție cu fiul Dimitrie într-un platou de televiziune!

Ce se întâmplă cu Jador la Survivor România: „Faimoșilor, în echipa voastră...”


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri