Cele mai proste sfaturi despre dragoste pe care le poţi primi. Fereşte-te de cei care cred asta


Nu ducem lipsă de cărţi, articole sau bloguri care ne spun cum să avem o relaţie mai bună. Însă nu toate sfaturile trebuie luate în seamă!

Cercetările demonstrează că multe dintre sfaturile de dragoste pe care le primim nu sunt adevărate. Iată 5 dintre ele:

Ar trebui să faci sex cu partenerul în fiecare zi

Există o mulţime de dovezi care evidenţiază beneficiile sexului frecvent, inclusiv îmbunătăţirea relaţie, reducerea stresului şi o fericire mai mare. Acest lucru i-a determinat pe unii oameni să afirme că e bine să ai cât mai multe contacte intime cu partenerul, astfel încât cuplurile ar trebui să facă asta cât mai mult posibil, chiar şi în fiecare zi.

Cu toate acestea, alte cercetări sugerează că mai mult sex nu face întotdeauna mai bine. Într-un studiu realizat cu mii de cupluri, Amu Muise şi colegii săi au descoperit că, în timp ce persoanele care au făcut sex mai des au fost mai fericite, a existat o limită.

Să faci sex mai mult decât o dată pe săptămână nu a oferit nicio creştere suplimentară a fericirii. Într-un experiment în care cuplurile au fost rugate să dubleze frecvenţa sexuală, această schimbare nu a avut niciun efect asupra fericirii lor. Ceea ce pare să conteze mai mult decât frecbenţa sexuală este satisfacţia sexuală.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri