Cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi. Un studiu surprinzător arată că stilul preferat de români cauzează majoritatea fracturilor de penis


Un studiu efectuat la nivel internaţional de specialişti în urologie a oferit o serie de concluzii suprinzătoare privind cele mai periculoase poziţii sexuale pentru bărbaţi.

 

Actul sexual implică şi pericole pentru parteneri, mai ales atunci când pasiunea este intensă, iar poziţiile sexuale sunt nepotrivite.   În mod obişnuit, când ne gândim la accidente sexuale, eliminăm din start modul clasic de a face sex şi luăm în calcul fantezii sexuale complexe.   

 

Un studiu realizat de cercetătorii brazilieni R. Barros, L. Schulze, A. A. Ornellas, L. Koifman şi L. A. Favorito, intitulat „Relaţia dintre poziţiile sexuale şi gravitatea fracturilor penisului“ arată o cu totul altă realitate. Studiul de specialitate, publicat în revista Nature, arată că de fapt cele mai periculoase poziţii sexuale sunt cele banale: pe la spate, poziţia misionarului şi femeia deasupra.   

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri