Cele mai mari greseli pe care le facem in pat


Sexul ajunge sa nu mai fie satisfacator intr-un cuplu pentru ca adesea nu realizam greselile pe care le facem in viata intima. Important este sa identificam si sa remediem aspectele pe care le neglijam.

Preludiu previzibil

Calitatea preludiului este prima care are de suferit în cazul cuplurilor cu vechime, în ciuda faptului că pentru femei face minuni stimularea sexuală de care au parte înainte de actul sexual propriu-zis. Anxietăţile femeii se estompează atunci când preludiul nu există doar ca să fie bifat, graţie creşterii nivelului de dopamină, atrage atenţia şi psihologul Pepper Schwartz de la Universitatea Washington.

Lipsa elementului surpriză

După un timp, partenerii se lenevesc, nu mai sunt jucăuşi şi inventivi în dormitor, nu mai sunt îndrăzneţi. Folosiţi cătuşe, folosiţi eşarfe pentru a vă lega partenerul la ochi. Aceste mici jocuri erotice au darul de a rupe lanţul rutinei sexuale, de a revigora relaţia sexuală şi de a readuce spiritul ludic în relaţie, punctează Berman.

Televizorul, mai important decât sexul

Existenţa unui televizor în dormitor ucide încet, dar sigur viaţa sexuală. Cine aşteaptă să se termine meciul sau emisunea preferată pentru a face sex, de regulă nu mai are parte şi de activitate sexuală. Iar o astfel de realitate nu mai are nevoie şi de concluziile unor studii pentru a fi acceptată. Este un adevăr pe care aproape fiecare cuplu cu vechime şi apetenţă pentru televizor îl cunoaşte, chiar dacă nu vrea să-l accepte, explică Berman.

Citeste mai mult aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri