Cele mai importante sfaturi despre sex transmise femeilor de "Mama masturbarii", o feminista celebra in varsta de 87 de ani


"Mama masturbarii", octogenara Betty Dodson, este cunoscuta la nivel mondial ca un adevarat guru al placerii sexuale. Feminista, care va implini curand 87 de ani, faimoasa pentru petrecerile cu sex in grup pe care le gazduia in anii '70, sustine si astazi cursuri menite sa le ajute pe femei sa isi descopere sexualitatea.

Femeia ţine „hamul”

„«Running the fuck» (n.r. conducerea partidei de sex) este o expresie care datează din anii ’70, când Betty găzduia partide de sex în grup în acelaşi spaţiu în care ţinea şi cursul de cunoaştere a trupului şi sexualităţii. Ideea din spatele acestei expresii este ca femeia să preia controlul în timpul partidei de sex şi să facă tot ce simte pentru a avea orgasm. Folosirea vibratoarelor, a lubrifiantelor şi adoptarea poziţiei văcăriţa (n.r. femeia deasupra), prin care ea poate controla adâncimea penetrării, se numără printre cele mai comune practici folosite de reprezentantele sexului frumos în acest caz.

Combinaţia magică pentru orgasm

Cele mai multe dintre femei nu au orgasm doar prin penetrare. De fapt, un procent foarte mic de femei ating plăcerea prin penetrare vaginală doar în poziţia văcăriţei sau doar dacă penisul bărbatului are o anumită mărime.

Mai exact, cheia unor orgasme explozive este combinaţia dintre penetrarea vaginală şi stimularea clitoridiană.

Femeile termină mai greu, iar bărbaţii nu termină atât de greu pe cât se laudă

După penetrare, majoritatea bărbaţilor ajunge la orgasm după patru minute sau chiar mai puţin, deşi au impresia că rezistenţa lor este mult mai mare. „Patru minute nu sunt de ajuns nici măcar ca să-mi stârnească interesul”, spune Dodson.

Femeile, pe de altă parte, au nevoie de mai mult timp pentru a simţi plăcerea supremă – în jur de 20-30 de minute de stimulare clitoridiană, plus un preludiu destul de intens.

Citeste mai mult aici.
 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce sta in calea erectiei lui! 3 lucruri care strica cheful barbatilor de sex

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Cum stii daca a facut sex cu alta! E cel mai important indiciu, insa multe femei ignora

9 pozitii de sex pe care barbatii le-ar incerca oriunde, oricum!

Cum fac sex indienii! Stiai ca femeile lor adora relatiile intime in taxi?


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Cum a luat naștere cafeaua. Boabele au fost mâncate pentru prima dată, crude

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri