Cele mai CIUDATE 8 perversiuni sexuale! TOP cele mai dezgustătoare lucruri pe care le-au făcut oamenii, în ultimii 10 ani, pentru a avea orgasm


Pentru unii oameni sexul clasic este plictisitor, aşa că aleg să îl condimenteze pe căi cel puţin bizare, dând naştere unor perversiuni sexuale ce sunt mai apoi aspru pedepsite de lege.

 

Iată opt cazuri de perversiuni sexuale care te vor lăsa cu gura căscată!

 

Sex cu banca în parc

 

Dacă cele mai curajoase cupluri se aventurează pe o alee mai pustie a unui parc şi îşi consumă iubirea pe o bancă, iată că Le Xing, un bărbat de 41 de ani din Hong Kong a preferat să facă sex direct cu banca. Şi-a strecurat penisul într-o gaură a băncii, doar că a rămas blocat acolo după ce a obţinut o erecţie. Ceea ce părea a fi o idee nostimă pentru Xing s-a transformat într-o situaţie destul de tragică.

 

Doctorii nu au reuşit să îl scoată pe bărbat din strânsoarea băncii, deşi i-au luat sânge din penis pentru a mai elibera presiunea. Astfel că au fost nevoiţi să-l transporte la spital..cu bancă cu tot! Abia după patru ore au reuşit să îl elibereze. Bărbatul a fost la un pas de a i se amputa penisul.<br /> 

 

Nu doar sexul cu bănci se numără printre perversiuni sexuale. Edward Smith, de exemplu, a preferat să facă sex cu maşina lui, în timp ce Scot Robert Stewart a avut o încercare mai timidă, cu o bicicletă.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri