Cele mai bizare perversiuni sexuale intalnite de-a lungul istoriei


De-a lungul istoriei au aparut o multime de practici si obiceiuri sexuale de-a dreptul bizare si o multime de oameni au fost blamati de societate pentru gusturile cel putin discutabile pe care le aveau.

Egiptenii se temeau ca femeile sa nu fie violate dupa moarte

De teama ca nu cumva femeile moarte sa fie violate de cei care se ocupau de imbalsamare, egiptenii preferau sa pastreze cadavrele femeilor pana cand incepeau sa se descompuna. Rafaila povesteste ca, si in acest caz, astfel de comportamente se dezvolta in special in randul celor care au contact direct cu cadavrele.

Mumificarea partenerului


O practica sexuala cel putin controversata este reprezentata de o forma extrema de bondage numita mumificare. In timpul acesteia, partenerul de sex este infasurat in folie alimentara sau banda adeziva.

Intepaturile care aduc orgasmul

Exista persoane care se numesc "epinglofile" si care nu pot ajunge la orgasm daca nu infig ace in pieptul partenerului cu care intretin relatii sexuale. Aceasta practica isi are radacinile in sadomasochism.

Sursa: Historia.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Marie Fredriksson, solista trupei Roxette a murit! Avea cancer la creier de 17 ani, dar nu a renunțat la concerte! A cântat pe scenă stând pe scaun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri