Cele mai bizare experiențe sexuale, mărturisite de vedete: „linsul subrațului” şi sexul cu o fantomă


Celebritățile se află mereu în atenția publicului, dar în timp ce unele dintre ele preferă să-și țină ascunse fanteziile sexuale, alte vedete sunt mai mult decât bucuroase să dezvăluie cele mai bizare fetișuri sexuale pe care le au sau cele mai „picante” experiențe pe care le-au avut.


In articol:

Kesha

Experiențele sexuale ale anumitor celebrități sunt într-adevăr „din altă lume”, Kesha (30 de ani) a mărturist într-un interviu la potul de radio KIIS Fm că a avut o „aventură” cândva cu o fantomă. „Am avut mai multe experiențe supranaturale.

Citeste si: Prima reacţie a lui Vladimir Drăghia după ce a plecat de la Exatlon. A spus lucrurilor pe nume şi a lămurit situaţia: "Să rămână oameni"

Nu-i știu numele, dar era o fantomă! Sunt foarte deschisă cu privire la asta. Aveam o melodie numită „Supernatural”, care vorbea despre a face sex cu o fantomă. A locuit într-o casă veche din Rural Canyon, iar acolo era această energie ciudată care locuia în acel loc și obișnuia să mă țină trează noaptea. Iar lucrurile au progresat înspre acest spirit întunecat sexual. Chiar mă speria, dar a fost și o parte amuzantă în asta.”

Citeşte continuarea pe Click. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri