Ce vor femeile? Dar barbatii? Iata pozitiile sexuale preferate ale tinerilor


Ce vor femeile? Dar barbatii? Iata pozitiile sexuale preferate ale tinerilor

Sunt putine pozitiile din care poti alege cand este vorba despre atingerea punctului G.

 

Insa cei mai multi dintre oameni au tendinta de a avea un numar limitat de pozitii pe care le rotesc in functie de ce doresc pe moment. Aceasta este concluzia la care au ajuns realizatorii sondajului Condoms Millennial Sex Survey. Esantionul a fost alcatuit de 2.814 femei si 2.302 barbati cu varste intre 18 si 34 de ani care au fost chestionati in legatura cu vietile lor sexuale. S-a descoperit ca la aceasta categorie de varsta pozitia favorita este pe la spate.
Spre surprinderea sociologilor pozitia mai picanta a depasit pozitia misionarului (considerata mai romantica), care a ocupat locul a doilea. Podiumul a fost incheiat cu femeia deasupra.
Deloc neobisnuit, barbatii care au participat la sondaj prefera pozitia pe la spate in defavoarea pozitiei misionarului, in vreme ce femeile au pus pozitia misionarului pe primul loc si pozitia pe la spate pe locul secund.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Insa cei mai multi dintre oameni au tendinta de a avea un numar limitat de pozitii pe care le rotesc in functie de ce doresc pe moment. Aceasta este concluzia la care au ajuns realizatorii sondajului Condoms Millennial Sex Survey. Esantionul a fost alcatuit de 2.814 femei si 2.302 barbati cu varste intre 18 si 34 de ani care au fost chestionati in legatura cu vietile lor sexuale.

S-a descoperit ca la aceasta categorie de varsta pozitia favorita este pe la spate.

Spre surprinderea sociologilor pozitia mai picanta a depasit pozitia misionarului (considerata mai romantica), care a ocupat locul a doilea. Podiumul a fost incheiat cu femeia deasupra.Deloc neobisnuit, barbatii care au participat la sondaj prefera pozitia pe la spate in defavoarea pozitiei misionarului, in vreme ce femeile au pus pozitia misionarului pe primul loc si pozitia pe la spate pe locul secund.


Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cabral a lipsit de la botezul fiului Adelei Popescu. Prezentatoarea TV nu s-a așteptat la acest gest din partea lui: „Ce om! Chiar m-am supărat pe el”

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

În acest weekend are loc st.ART, cel mai mare festival de muzică și artă stradală din centrul Capitalei

De ce să înlocuiești cafeaua de dimineață cu acest fruct. Cercetătorul Dan Vodnar îl recomandă cu încredere: „E o adevărată sursă de energie”

A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață în 2015. David Beckham a împlinit 47 de ani


DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Bucurie mare în familia lui Dorian Popa: „Vine și al doilea copil”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri