Ce spun mainile unui barbat despre comportamentul lui sexual. Uite cum afli daca va fi infidel!


Femeile care vor sa afle cat mai multe despre noul lor partener nu au de ce sa-l asalteze cu intrebari.

Ele se pot uita pur si simplu la degetele lui, pentru ca mainile unui barbat spun multe despre personalitatea acestuia.

Un studiu recent a demonstrat ca raportul dintre lungimea degetelor de la mana unui barbat ofera detalii importante despre cum este el in realitate. Astfel, daca degetul aratator este mai scurt decat inelarul, atunci barbatul este mai predipus la cheltuieli pentru a impresiona femeile. Le va face cadouri generoase si va plati in locul lor la restaurant.

De asemenea, el merge probabil la sala de sport, se parfumeaza si poarta haine alese cu gust. Din pacate insa, acesti barbati au un apetit sexual mai ridicat si de aceea este posibil sa caute relatii si cu alte femei, scrie Daily Mail.

Comportamentul sexual al oamenilor, dar si lungimea degetelor, sunt determinate de expunerea la hormonii testosteron si estrogen in perioada fetala. Astfel, cu cat degetul aratator este mai mare comparativ cu inelarul, cu atat a fost mai mare cantitatea de testosteron la care a fost expus prenatal acel barbat. El va avea un comportament mai masculin si deseori mai agresiv.

In schimb, barbatii care au degetul aratator mai lung au fost expusi la estrogen si au un comportament mai feminizat. Cercetatorii au verificat aceasta legatura intre lungimea degetelor si personalitate, observand comportamentul unor studenti.

In mod interesant, expunerea la testosteron nu a avut acelasi efect si asupra femeilor testate. Dimpotriva, in cazul femeilor, cele expuse la estrogen au facut un efort mai mare pentru a atrage si impresiona un partener: au purtat bijuterii, parfumuri, haine deosebite.
Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri