Ce să pui în portofel pentru a avea noroc. Ce spun specialiștii?


Vezi mai jos ce să pui în portofel pentru a avea noroc la bani și când nu trebuie să dai bani sub nicio formă.


In articol:

Oamenii s-au gândit din cele mai vechi timpuri la diferite metode prin care să atragă banii. Pentru că, de ce să nu fim sinceri și să recunoaștem, nu refuzăm niciodată să avem mai mulți bani, indiferent de poziția socială pe care o avem.

Banii și norocul sunt două lucruri pe care oamenii le-au dorit în viața lor încă de la începutul timpurilor. De cele mai multe ori, norocul te ajută să faci mai mulți bani, alteori pot fi câștigați accidental, cum ar fi la jocurile de noroc ori la Loto. Dar iată ce trebuie să pui în portofel pentru a avea noroc.

Pentru că, trebuie să știți, există anumite lucruri care atrag banii.

Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor, iar în momentul în care portofelul este plin, ne simțim mai fericiți și mai în siguranță.

Ce să pui în portofel pentru a avea noroc

Ce sa pui in portofel pentru a avea noroc

Ce sa pui in portofel pentru a avea noroc, iata ce spun specialistii

[Sursa foto: PixaBay]

Ce să porți în portofel să ai noroc la bani

Citeste si: CITEȘTE: Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Specialiștii ne sfătuiesc să ținem mereu în portofel o bancnotă, un bănuț, dar să nu fie niciodată gol. La fel și atunci când dăruim un portofel cuiva, acel portofel nu trebuie să fie oferit gol, ci pusă o bancnotă în el ori o monedă. Deci niciodată nu trebuie oferit gol, oricui am oferi acel portofel cadou.

De fiecare dată când se observă faptul că portofelul începe să se deterioreze, pe ca colțuri, trebuie schimbat imediat. Nu trebuie cumpărat neapărat un portofel nou, însă acesta trebuie să fie mereu într-o stare bună. Cel vechi trebuie aruncat imediat.

Citeste si: SEMN BUN. Ce înseamnă când visezi lanț de aur cu cruce

Unde arunci portofelul vechi

De asemenea, la schimbarea portofelului, se mai pot pune bani în cel nou și se lasă timp de șapte zile pe pervazul geamului. Din portofelul vechi se mută bani în cel nou, iar cel vechi se distruge dându-i-se foc.

Unde arunci portofelul vechi

Unde arunci portofelul vechi, după ce s-a rupt

[Sursa foto: PixaBay]

Pe timp de lună nouă, se spune este bine ca pe pervazul geamului să fie lăsate monede. Atunci este momentul pentru a ne pune dorințe, iar monedele lăsate pe pervaz se lasă la lumina lunii și a soarelui, apoi se așază cu grijă în portofel și se țin cu grijă acolo. Se spune că lumina soarelui și a lunii ajută la înmulțirea banilor. De asemenea, atunci când vă puneți o dorință, trebuie să spuneți și pentru ce doriți banii, punctual. Numai așa vor putea să apară în viața dumneavoastră.

Nu trebuie dați niciodată ultimii bani din portofel, căci este semn de ghinion și de lipsuri. În plus, banii nu trebuie niciodată să fie mototoliți. De aceea este bine să păstrați banii ordonați, de la cel mai mic până la cel mai mare.
Pentru a atrage norocul, este interzis să dați bani în zilele de luni și vineri sau seara. De asemenea, nici în Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă, nu se dau bani. Nici în ultima zi a anului, pe 31 decembrie, în unele zone ale țării nu este bine să dai bani.

Citeste si: CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi bani

Scortisoara in portofel

Și după călătoriile în diferite țări este bine să țineți în portofel monezi din locurile vizitate.

De asemenea, în portofel pot fi puse talismane. Printre talismane se află monezile chinezești. Au o formă rotundă, iar în mijloc se află o gaură pătrată. Prin monedă se trece o ață roșie, apoi se face un nod. Se spune că acest talisman atrage banii.

Alți oameni așază în portofel o cruciuliță sau o mică icoană pentru a se simți în siguranță. În plus, se pot așeza și hârtii pe care să fie scrise anumite gânduri și dorințe. Nu trebuie uitat nici de faptul că oglinda poate fi așezată în portofel pentru noroc la bani și în carieră. De altfel, din ce în ce mai multe portofele au și un mic compartiment unde este așezată o oglindă.

Unii mai așază scorțișoară în portofel ori sare, despre care se spune că aduc noroc.

Ce sa porti in portofel sa ai noroc la bani

Ce sa porti in portofel sa ai noroc la bani, iata ce spun specialistii

[Sursa foto: PixaBay]

 

Abonează-te pe

Citește și:

Ce semnificație există atunci când visezi BANI. Care este semnificația visului

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce înseamnă când visezi șobolani. Este semn bun sau rău?

Ce se pune în apa de mir a bebelușului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri