Ce risca tinerii care vor sa ramana virgini pana in noaptea nuntii? Iata rezultatul uimitor al unui studiu


Ce risca tinerii care vor sa ramana virgini pana in noaptea nuntii? Iata rezultatul uimitor al unui studiu

Tinerii care isi pastreaza virginitatea pana in noaptea nuntii risca sa aiba ulterior probleme legate de viata intima, avertizeaza o cercetatoare americana.

Sarah Diefendorf, sociolog la Universitatea Washington din Seattle, a realizat un studiu la care au participat barbati dintr-o comunitate restransa, care militau pentru pastrarea virginitatii pana la casatorie.

Ei faceau parte dintr-un grup numit The River, sustinut de Biserica Evanghelica si se intalneau deseori pentru a discuta despre virginitate si despre cum sa faca fata tentatiilor, printre care se numarau pornografia si sexul in afara casatoriei.

Tinerii erau convinsi ca sexul inainte de noaptea nuntii este un pacat, dar in cadrul casatoriei este ceva bun, firesc, chiar sacru.

Din aceasta cauza, lor le este greu apoi sa priveasca relatiile intime drept un lucru pozitiv si risca sa aiba probleme in relatia cu sotia.

Mai mult, dupa casatorie acest grup al barbatilor a disparut, iar ei, desi au ramas prieteni, nu mai discuta niciodata despre sex, acest subiect fiind considerat tabu, iar aducerea lui in discutie ar fi o jignire la adresa sotiilor.

Astfel, cei care au probleme intime nu le mai pot discuta cu prietenii, pentru ei disparand orice fel de sustinere in acest sens.

Diefendorf, care a realizat primele interviuri cu tinerii virgini in anul 2008, spune ca in aceasta perioada, de celibat, discutiile despre sex erau incredibil de sincere si deschise.

In anul 2011, din grupul de 15 tineri 14 erau deja casatoriti. Biserica nu mai sustinea aceste intalniri si discutii despre sex, pentru ca nu mai dorea sa controleze comportamentul tinerilor.

Inainte de nunta totul trebuia stiut, verificat, dezbatut, pentru ca tinerii „sa nu cada in pacat”, dar dupa casatorie sexul a devenit un subiect care nu trebuie discutat.


Sursa: www.descopera.ro


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Rețetă de bombe cu vișine. Nu necesită coacere

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: 4 feluri de mâncăruri sănătoase pe care să le faci din soia. Sunt nelipsite în timpul postului

NOUTATE: Cine este ELWIRA PETRE, soția lui Mihai Petre

NOUTATE: Cine este MIHAI PETRE. Biografie: Data naşterii, căsătorie, carieră, copii


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă limba

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri