Ce păţeşti dacă te masturbezi în Postul Crăciunului. Acest obicei este considerat un rău mai mare decât sexul


Există multe teorii care se contrazic atunci când vine vorba despre masturbarea în post. Deşi unii susţin că este în regulă să faci asta în perioada aceasta, în realitate este un mare păcat.

 

Dacă ai decis să ţii Postul Crăciunului, atunci trebuie să renunţi la autosatisfacere. Este considerat un păcat mare, atât dacă este practicat în post, cât şi dacă este făcut în oricare altă zi din an.

 

În momentul în care decizi să te masturbezi, postirea ta este automat întreruptă şi nu este luat în considerare nimic din ce ai făcut până în momentul acela. Acest obicei este considerat un rău mai mare chiar şi decât sexul, deoarece la bază nu stă nici măcar iubirea, ci doar o stare de egoism.

 

Sursa: RTV


Abonează-te pe

Citește și:

„La scurt timp după ce m-am măritat cu Andrei, am aflat că m-a înşelat. L-am iertat de atunci de multe ori. Într-o zi, mama mea a venit la mine şi mi-a zis că e momentul să...

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme! La 47 de ani a ajuns să poarte măsura S la haine. Ce dietă a ţinut: „Dimineaţa, la prima oră…”

Care îţi este ZODIA OPUSĂ în dragoste? Nu este întâmplător că te-ai îndrăgostit EXACT de el

Florin Piersic, decizie neaşteptată: "Am obosit"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri