Ce observa intotdeauna barbatii la femei atunci cand fac sex. Daca esti atenta la aceste detalii in timpul partidei de amor, il vei aduce pe culmile EXTAZULUI


Detaliile la care femeile consideră că bărbaţii sunt atenţi în intimitate nu sunt nici pe departe cele de care se arată cu adevărat interesaţi reprezentanţii sexului puternic.

 

Specialiştii în relaţii de cuplu au explicat în publicaţia menshealth.com care sunt aspectele care contează pentru un bărbat atunci când fac dragoste cu o femeie, amănunte rareori similare cu cele care le frământă pe reprezentantele sexului frumos.  Bărbaţii nu sunt interesaţi de o unghie de pe care a sărit oja sau de faptul că partenera are pielea de pe coate puţin cam aspră, lucruri din cauza cărora multe femei nu reuşesc să se relaxeze în timpul actului sexual. În schimb, bărbaţii sunt atenţi la acele semnale care le dau de înţeles că partenerele sunt excitate cu adevărat de ceea ce fac.

 

Ce le place bărbaţilor în pat: Dai dovadă de iniţiativă 

 

Bărbaţilor nu le place să facă ei toată treaba, aşa cum nu sunt încântaţi de o parteneră care vrea să preia cu totul controlul în pat. Prin urmare, bărbaţii apreciază o parteneră care ştie când să preia frâiele în dormitor, să iniţieze schimbarea poziţiei sau să-i suprindă în orice alt mod plăcut, fără să pară însă că urmează un scenariu.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Thomas Markle îşi şantajează fiica! "Le dau 30 de zile..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri