Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă


Rezultatele la Evaluarea Națională s-au afișat pe data de 23 iunie, iar elevii de clasa a opta știu acum la ce licee vor intra. În această perioadă, multe persoane se întreabă ce note au obținut vedetele din România la astfel de examene. Ei bine, Nicole Cherry și Radu Ștefan Bănică au avut medii mari, însă fiicele lui Adrian Minune, Carmen și Adriana, nu au avut prea mare noroc.


In articol:

Rezultatele Evaluării Naționale au fost publicate în urmă cu doar câteva zile. Cu siguranță multe persoane s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce note au obținut celebritățile din țară la această etapă foarte importantă ce-i vizează pe elevii de clasa a VIII-a.

Citeste si: Ce note au obținut Andra, Andreea Tonciu, Adela Popescu și Gabriela Cristea la Bacalaureat. Mediile vedetelor la examen

Ce note au luat vedetele din România la Evaluarea Națională

În urmă cu doar câțiva ani, vedetele de la noi au trecut prin experiența Evaluării Naționale. Unele au obținut note foarte mari, cum ar fi Nicole Cherry, fiul lui Dan Bittman sau Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică.

Pentru fiicele lui Adrian Minune, însă, situația nu a fost atât de bună, căci nu au obținut punctaje mari.

În 2017, Nicole Cherry susținea probele la Evaluarea Națională, iar mai apoi a fost admisă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București. Conform fanatik.ro, media ei generală la Examenul Național a fost de 8,25, iar nota de la admiterea la liceu a fost 10.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a susținut Evaluarea Națională în anul 2016, iar media pe care a obținut-o a fost de 8,15. Norocul nu a fost, însă, și de partea fiicelor lui Adrian Minune. Carmen a susținut examenul acum 9 ani, în 2013 și a obținut 5,4 la matematică, iar la limba română 7,55.

Citeste si: Perle la BAC 2022, la română. Ce au putut scrie elevii: „Personalitățile care mă impresionează sunt cântăreții de top și fotbaliștii din liga I”

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

[Sursa foto: Instagram]

Ce note au obținut la BAC vedetele de la noi

Andra, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete de la noi, a susținut examenul de Bacalaureat în anul 2005, iar rezultatul a fost extrem de bun.

Soția lui Cătălin Măruță a avut media generală de 9,07, asta pentru că nota la geografie, de 7,07, a tras-o în jos. La limba română și la engleză a obținut nota maximă, adică 10,00.

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

[Sursa foto: Instagram]

Și Andreea Tonciu a dat BAC-ul, rezultatele obținute fiind peste așteptări. Focoasa brunetă a avut media generală 8,24, materia la care a obținut cea mai mică notă fiind matematica, acolo unde a fost notată cu 5,55.

Gabriela Cristea, celebra prezentatoare TV, a obținut la examenul de Bacalaureat media generală de 8,85. Pe de cealaltă parte, soția lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, a absolvit Liceul de Muzică „Dinu Lipatti”, iar nota obținută la Bacalaureat a fost de 9,28.

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională

[Sursa foto: Instagram]

Adriana, fiica cea mică a artistului, a susținut evaluarea cu câțiva ani mai târziu. Aceasta a luat 3,50 la matematică și 6,40 la limba română. Media finală a fost de 4,95.

Fiica lui Cabral, Inoke, a obținut la Evaluarea Națională, în 2017, o medie generală de 8,62.

Fiul lui Dan Bittman, Patrick, a avut o medie generală de 9,42 la Evaluarea Națională. La matematică a obținut 10, iar la română 8,85.


Abonează-te pe

Citește și:

Eliza Iliescu a terminat Liceul. Ce planuri de viitor are fiica Adrianei Iliescu

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Femeile vor primi 120 de lei pe zi! Ce presupune Ordinul de ministru și când vor intra banii în conturi

Cum se calculează media de admitere la liceu

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri