Ce inseamna sexul cu un barbat cu penisul urias! Trebuie sa stii asta!


Ce inseamna sexul cu un barbat cu penisul urias! Trebuie sa stii asta!

Potrivit unui studiu desfasurat in 2013, marimea medie a unui penis erect este de 14,22 centimentri.

 

Orice barbat al carui penis depaseste aceasta masura este, asadar, supradotat.
Sexul cu un astfel de barbat poate fi dureros, poate crea anxietate si stres sau chiar rani vaginale, spune Van Kirk. Cu toate acestea, sexologul adauga: „In general, vaginul se poate adapta unui penis mai mare”.
Iata cum trebuie sa procedeze femeile care au in dormitor un „armasar” cu penisul urias:
1.
Sa discute cu partenerul  Nu transforma insa acest fapt intr-o problema majora, spune Van Kirk. „Se poate simti rusinat. Acesta poate fi un subiect sensibil pentru el”, adauga sexologul. Fii totusi sincera. Potrivit specialistului, i-ai putea spune: „Asadar, ai un penis mare. Hai sa o luam mai usor”, iar apoi sa treceti la actiune.
2. Preia controlul Este greu sa iti dai seama daca vaginul tau se va putea obisnui cu dimensiunea mare a penisului lui.
„Pâna te obisnuiesti cu senzatia si pâna esti sigura ca te poti descurca cu marimea lui, ia lucrurile incet”, sfatuieste Van KirK.
3. Foloseste mult lubrifiant In acest caz, lubrifiantul este un „prieten” de nadejde. Te va ajuta sa te obisnuiesti mai usor cu „vizitatorul” urias al vaginului tau.
4. Acorda timp preludiului Daca lubrifiantul va face lucrurile mai „alunecoase”, preludiul te va ajuta sa te relaxezi.
In plus, in stare de excitatie, vaginul isi mareste dimensiunea. „Preludiul ar putea include folosirea degetelor sau a unei jucarii sexuale, inainte de penetrare”, mentioneaza sexologul.
Sursa

Orice barbat al carui penis depaseste aceasta masura este, asadar, supradotat.

Sexul cu un astfel de barbat poate fi dureros, poate crea anxietate si stres sau chiar rani vaginale, spune Van Kirk. Cu toate acestea, sexologul adauga: „In general, vaginul se poate adapta unui penis mai mare”. Iata cum trebuie sa procedeze femeile care au in dormitor un „armasar” cu penisul urias: 

1. Sa discute cu partenerul  Nu transforma insa acest fapt intr-o problema majora, spune Van Kirk. „Se poate simti rusinat. Acesta poate fi un subiect sensibil pentru el”, adauga sexologul. Fii totusi sincera. Potrivit specialistului, i-ai putea spune: „Asadar, ai un penis mare. Hai sa o luam mai usor”, iar apoi sa treceti la actiune. 

2. Preia controlul Este greu sa iti dai seama daca vaginul tau se va putea obisnui cu dimensiunea mare a penisului lui. „Pâna te obisnuiesti cu senzatia si pâna esti sigura ca te poti descurca cu marimea lui, ia lucrurile incet”, sfatuieste Van KirK. 

3. Foloseste mult lubrifiant In acest caz, lubrifiantul este un „prieten” de nadejde. Te va ajuta sa te obisnuiesti mai usor cu „vizitatorul” urias al vaginului tau.  

4. Acorda timp preludiului Daca lubrifiantul va face lucrurile mai „alunecoase”, preludiul te va ajuta sa te relaxezi. In plus, in stare de excitatie, vaginul isi mareste dimensiunea. „Preludiul ar putea include folosirea degetelor sau a unei jucarii sexuale, inainte de penetrare”, mentioneaza sexologul.  

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jessie Cave este însărcinată din nou! Actrița din Harry Potter va deveni mămică pentru a patra oară

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Cu ce se curăță aragazul de inox

CITEȘTE: Cu ce se scot petele de sânge de pe haine

Marele premiu “Roata Norocului”, o masina, a fost castigat aseara!


DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri