Ce fel de sex ii duce pe culmile placerii: situatia in care 100% din barbati isi pierd mintile


Ce fel de sex ii duce pe culmile placerii: situatia in care 100% din barbati isi pierd mintile

Intretinerea flacarii din dormitor trebuie sa fie o sarcina importanta pentru reprezentantii ambelor sexe, iar preferintele lor variate nu ar trebui sa stea in calea unei partide de sex incendiare.

Diferenţele dintre preferinţele sexuale ale bărbaţilor şi ale femeilor au fost analizate în cadrul unui sondaj publicat în „Your Tango”, unde lucrurile sunt prezentate destul de clar.

Astfel, rezultatele sondajului arată că 57% din bărbaţi şi 48% din femei preferă să înceapă preludiul cu un sărut pasional, în timp ce un procent de 62% din femei şi 40% din bărbaţi spun că iau foc atunci când partenerul îi sărută pe gât, o importantă zonă erogenă pentru ambele sexe.

O altă concluzie a studiului este că o partidă de sex de ţinut minte este, potrivit a 100% din bărbaţi, aceea în care partenera se implică în totalitate şi îi arată bărbatului cu care îşi împarte intimitatea că se simte extraordinar.

Mai bine de jumătate din femei, 57%, le-au împărtăşit părerea în acest sens. Desigur, implicarea femeii este percepută diferit de fiecare bărbat în parte. Pentru unii, implicarea partenerei se traduce prin luarea iniţiativei, pentru alţii sunt importante indicaţiile verbale, jocurile de rol sau aprobările vocale, tot atâtea semnale că iubita lor este trup şi suflet dedicată „dansului” erotic.

Citeste mai mult aici.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum poti ajunge la orgasm fara sa faci sex sau sa te masturbezi

De câte ori pe noapte face SEX Brigitte Pastramă! ”Este obsedat. Nu toată lumea e ca noi”

De ce fac barbatii sex? Raspunsul te va soca!

Ce secrete au vegetarienii pentru un sex spectaculos

Lucruri pe care barbatii nu ti le vor spune niciodata despre sex!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 3 martie 2021! Află ce zodie primește vești triste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri