Ce faci atunci cand partenerul tau nu vrea sa faca sex? Sfaturi pentru femei de la un cercetator!


Se intampla ca in anumite momente barbatii sa aiba un libido extrem de scazut si sa nu isi doreasca sa intretina relatii sexuale.Ce ar trebui sa faca atunci femeile? Un cercetator american le ofera raspunsul.

Un nou studiu arata ca cea mai buna modalitate de a-i face pe barbati sa isi doreasca sa intretina relatii sexuale este acela de a-i face inainte sa urmareasca filme pentru adulti.

La aceasta cercetare, realizata de cercetatorul Nicole Prause de la Departamentul de Psihiatrie al Institutului de Neurostiinta din cadul UCLA, au participat 280 de barbati. Ei au fost rugati sa raspunda la o serie de intrebari legate de frecventa cu care urmaresc filme pentru adulti si de nivelul dorintei sexuale pe care il simt.

Rezultatele au aratat ca filmele pentru adulti ii excita pe barbati, chiar daca variantele oferite de cercetator erau mai putin incitante decat cele pe care le-ar fi urmarit in mod normal acasa.

"Urmarirea mai multor filme pentru adulti este asociata cu o dorinta sexuala mai mare, deci acesta ar putea fi elementul declansator", explica Prause.

Desigur, aceasta este o sugestie controversata. Multe femei se simt inconfortabil sau chiar amenintate de faptul ca partenerii lor urmaresc productii pornografice.
SursaL www.descopera.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum îți prepari acasă masca de față din avocado, banană și ulei de măsline

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri