Ce cred barbatii despre sexul la prima intalnire


Ti-a cazut cu tronc, dar nu prea ai vrea sa faci sex cu el de la prima intalnire din teama de a nu te judeca sau de a pierde sansa de a avea o relatie cu el. Dar oare ce cred, de fapt?

Un studiu american arata ca 39% dintre reprezentantii sexului tare n-au nimic impotriva sexului oral la prima intalnire, in timp ce 37% spun „da” actului sexual cu o partenera pe care de abia au cunoscut-o.  pe de alta parte, doar 10% dintre  femeile care au luat parte la cercetare sunt de acord cu sexul la prima intalnire.  Restul considera ca vor regreta daca fac acest pas de la prima intalnire si-si reprima dorintele pentru a nu strica totul de la bun inceput.

 

Barbatii, insa, tin cont de mai multe lucruri cand aleg sa ajunga in asternuturi cu o partenera noua. Ceea ce conteaza pentru ei este tipul de femeie cu care fac sex inainte de a-si lua un angajament. Daca un barbat simte ca pe langa o conexiune fizica, exista si una emotionala, iar  femeia arata ca nu este complexata si spune lucrurilor pe nume, cel mai probabil intre cei doi va fi mai mult decat o noapte de amor. Cu toate acestea, exista si categoria barbatilor care vor sa faca sex cu o necunoscuta pentru a se simti bine si nicidecum sa aiba o relatie cu persoana respectiva.

 

Indiferent de ce-si doreste el la prima intalnire, decizia de a face sau nu sex iti apartine. Accepta daca simti ca vrei sa faci acest pas, insa nu spune „da” fiindca iti doresti sa ramai cu el. Cand vor sa-si ia un angajament, pe langa sex, barbatii tin cont de cat de mult se incadreaza partenerele lor in tiparul dorit de ei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Puterea dragostei 17 august. Motivul halucinant pentru care Jador se ceartă cu Bogdan Mocanu: "Cum să-mi spui tu mie, mă, că eu nu mă compar cu tine?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri