"Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!" Care a fost gestul controversat făcut de către Prima Doamnă a României, chiar înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a


Soția președintelui țării noastre, Carmen Iohannis, a fost surprinsă făcând un gest nepotrivit, care a stârnit reacții în mediul online.


In articol:

În urmă cu doar o zi, a avut loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, moment unic în istorie, la care au participat nenumărați lideri de stat, printre care s-a aflat, bineînțeles, și președintele țării noastre, Klaus Iohanis, alături de soția sa, Carmen Iohannis.

Se pare că cei doi au ajuns la Palatul Buckingham chiar de duminică, participând astfel și la recepția găzduită de Regele Charles al III-lea, la Palatul Buckingham.

carmen iohannis

Soția președintelui țării noastre, Carmen Iohannis, a fost surprinsă făcând un gest nepotrivit

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: “Este un simplu act de dragoste, faptul că s-a bucurat de lucrurile simple din viață” Cu ce o să fie înmormântată Regina Elisabeta a II-a

 

Care a fost gestul controversat făcut de Prima Doamnă a României

Bineînțeles că nici de această dată, ținuta lui Carmen Iohannis nu a trecut neobservată, purtând o rochie neagră, special realizată pentru acest eveniment fără precedent, atrăgând astfel atenția în mediul online.

Cu toate acestea, deși evenimentul a fost unul cu adevărat emoționant și memorabil, atât pentru Familia Regală, cât și pentru restul populației, soția lui Klaus Iohannis a fost surprinsă zâmbind într-o fotografie, gest considerat neadecvat la un astfel de eveniment.

klaus iohannis si sotia sa

Soția președintelui țării noastre, Carmen Iohannis, a fost surprinsă făcând un gest nepotrivit

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: “Nu plângi, mergi!” Prințul Charles le-a interzis fiilor săi să arate emoție la înmormântarea Prințesei Diana

 

Care sunt liderii politici care nu au fost prezenți la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Se pare că Regina Elisabeta a II-a s-a ocupat de pregătirea fiecărui detaliu în parte, înainte ca aceasta să se stingă din viață. Printre aspectele pregătite de către Majestatea Sa, s-au aflat și două liste.

Pe o listă s-au aflat toți cei aproximativ 500 de șefi de stat și demnitari străini din toată lumea, iar pe o altă listă, persoanele care nu au fost invitate la ceremonie. Printre acestea se numără și Vladimir Putin și liderii statelor Afganistan, Siria, Venezuela, Myanmar, Belarus, Nicaragua și Coreea de Nord. Motivul principal ține de relațiile diplomatice care s-au degradat între Rusia și Marea Britanie, de când Vladimir Putin a decis să pornească un război împotriva Ucrainei.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată ieri, în capela St. George, a Castelului Windsor, alături de părinții săi, sora sa (prințesa Margerat) și de soțul său, Prințul Philip. Ceremonia a fost una privată, la care a participat doar Familia Regală a Reginei Elisabeta a II-a. 

Ce fel de comentarii a primit ținuta Primei Doamne a României

Pe lângă laudele primite din mediul online pentru alegerea ținutei, au existat si voci care nu au apreciat rochia soției Președintelui. 

"Doamnei pare ca ii lipsește in permanentă ceva si nu poate sa fie la înălțimea evenimentelor la care participă. Fără zâmbetul acesta pentru un astfel de eveniment, cred ca ar fi fost mai distinsa.";  "Ce bine ca măcar aceasta are lungimea potrivită!"  au comentat doi utilizatori de pe Facebook. 

ce tinuta a purtat carmen ioahnnis la inmormantarea reginei elisabeta a doua

Soția președintelui țării noastre, Carmen Iohannis, a fost surprinsă făcând un gest nepotrivit

[Sursa foto: shutterstock]

Citeste si: Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Monarhul nu a renunțat la poșetă nici înainte să se stingă din viață

 

Abonează-te pe

Citește și:

“Este un simplu act de dragoste, faptul că s-a bucurat de lucrurile simple din viață” Cu ce o să fie înmormântată Regina Elisabeta a II-a

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Nu plângi, mergi!” Prințul Charles le-a interzis fiilor săi să arate emoție la înmormântarea Prințesei Diana

Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Monarhul nu a renunțat la poșetă nici înainte să se stingă din viață

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri