Ce ar fi obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă în India? Puţine femei ar accepta aşa ceva


Ce ar fi obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă în India? Puţine femei ar accepta aşa ceva

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Khan, în India. Au apărut mai multe zvonuri conform cărora frumoasa româncă ar fi făcut un gest extrem de iubire pentru actor.


In articol:

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu 7 ani, pentru a fi aproape de bărbatul pe care îl iubește, Salman Khan. Mutată în India, fosta prezentatoare de televiziune s-a obișnuit cu obiceiurile locale și îmbrățișează cu drag chiar și sărbătorile religiei hinduse. 

Iulia Vântur a trecut la religia hindusă?

În luna august, în India are loc festivalul dedicat zeului hindus Ganesha Chaturth. Acesta este reprezentat printr-un corp de copil, care are cap de elefant și patru brațe. Chiar dacă, din cauza pandemiei de coronavirus, sărbătoarea a fost anulată, iar localnicii nu au mai putut ieși pe străzi pentru a-l venera pe zeu, Iulia Vântur a vrut să-și arate afecțiunea față de credința indienilor. 

Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj, care a creat mai multe polemici. ”Sărbători fericite de Ganesh Chaturth! Fie ca în locuințele voastre să se reverse lumina, iubirea și abundența! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și nu uitați să fiți atenți cu voi și cu cei dragi”, a scris frumoasa româncă. 

Zvonul că Iulia Vântur ar fi trecut la religia iubitului ei, Salman Khan, nu au întârziat să apară. Aceasta și-a liniștit fanii, pe care i-a asigurat că este în continuare creștin-ortodoxă.

”Sper că sărbătorile Ganpati vă găsesc sănătoși, protejați și ghidați de lumină și bunătate. Vă trimit multă dragoste tuturor. Și, pentru românii mei, creștini sau de orice altă credință, vreau să clarific, pentru a evita alte comentarii inutile… nu am renunțat la credința cu care m-am născut, însă respect credințele tuturor, așa cum și noi ne dorim să fim respectați și acceptați.

Singura credință universală este iubirea”, a specificat fosta prezentatoare tv. 

Iulia Vântur și Salman Khan, iubire pe ritmuri de Bollywood

În 2013, Iulia Vântur lua o decizie care a surprins pe multă lume. Deși avea o carieră de succes în televiziunea din România, aceasta a decis să se mute în India, acolo unde locuiește iubitul ei, Salman Khan. Acesta este un celebru actor indian, dar și producător de filme, care acum are 54 de ani.

Iulia Vântur a împlinit în această vară 40 de ani. 

Nu doar ideea de a renunța la tot ce avea în România și a se muta într-o țară străină a fost o adevărată provocare pentru Iulia Vântur. India este o țară cu obiceiuri și credințe total opuse față de cele ale românilor.

”Țara, oamenii situațiile mi-au adus provocările, lecțiile. A depins doar de mine dacă le-am acceptat, am învățat sau m-am schimbat. Probabil, dacă aș fi stat în România, transformarea ar fi avut loc, dar mai lent sau poate nu chiar atât de profund. Experiența traiului în India m-a ajutat să mă descopăr, să mă reanalizez și să mă reinventez”, a explicat fosta prezentatoare. 

Iulia Vântur și Salman Khan și-au început relația de iubire în 2012 și de atunci formează un cuplu, în ciuda problemelor care au mai apărut pe parcurs. Deși sunt împreună de 8 ani, cei doi nu s-au căsătorit și nici nu au făcut copii. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

AFLĂ: De ce se tem pisicile de castraveți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri