Ce a aparut pe pagina de Facebook a iui Catalin Cazacu, dupa ce a fost eliminat din competitia Exatlon

Vladimir si Catalin Cazacu au stat cu sufletul la gura ca sa afle cine este cel care se va intoarce in Romania inainte ca probele din Exatlon sa devina individuale, nu de echipa ca pana acum, iar eliminat a fost Catalin Cazacu!

Primele declaratii ale lui Catalin Cazacu dupa ce a aflat rezultatul votului: "E prima arena la care am venit impacat, e un moment bun. Mi-a placut mereu sa fiu sincer. Astazi, in interiorul meu, am facut toate superstitiile toate. Astazi am incalcat tot din dorinta de a iesi. Mi-am dorit sa ies pentru ca in distributia asta cred ca Vladimir merita sa mearga mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finis, nu mi-e rusine. Ma simt atat de usurat, as fi purtat o povara daca pleca el si ramaneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat!". 
 
Dupa ce a fost eliminat din competitie, pe pagina lui de Facebook au aparut zeci de mesaje ale sustinatorilor lui: "Multumim pentru tot ce ai facut la Exatlon! Forta, campionule!", "Felicitarii Cata, BRAVO!", "Felicitari! Nu meritai sa pleci acasa, te vedeam campionul Exatlon. Felicitari om minunat Cazacu". 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri