Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină! Fosta soţie a lui Alexandru Papadopol are o şcoală de actorie pentru copii!


Datele financiare arată câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină.

Nu mai e un secret câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Actriţa care a divorţat acum o lună de Alexandru Papadopol are o afacere pe cont propriu, o şcoală de actorie pentru copii numită „MiniArtShow by Ioana Ginghină”. “Coordonați de actrița Ioana Ginghină,  implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, se scrie despre proiect.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină: "Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative" 

“Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate.  Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.”, se mai arată despre proiectul care include o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști.

Câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Profitul total e de aproximativ 200.000 de lei

S-a aflat câţi bani câştigă, cu adevărat, Ioana Ginghină. Proiectul se derulează prin intermediul firmei „MINIARTSHOW SRL”, înfiinţată în 2012. Societatea comercială a raportat pierderi totale de aproximativ 45.000 de lei în 2012, 2013 şi 2018. În schimb, s-a înregistrat un profit total de aproximativ 250.000 de lei în 2014, 2015, 2016 şi 2017. Atefl, un bilanţ al activităţii firmei arată că aceasta i-a adus Ioanei Ginghină un câştig de aproximativ 200.000 de lei de la înfiinţare şi până în 2018.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Victor Ponta împlinește vârsta de 47 de ani. Cum arăta în urmă cu aproape 30 de ani GALERIE FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri