Cat trebuie sa dureze actul intim cu penetrare pentru ca ambii parteneri sa fie multumiti


Un studiu desfasurat in SUA a indicat care este durata ideala a unei partide de sex atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu referire stricta la perioada de timp acordata sexului cu penetrare.

Astfel, cuplurile considera ca un act sexual de 1-2 minute este mult prea scurt, intre 3-7 minute este multumitor, intre 7-13 minute se incadreaza actul sexual ideal (de dorit), iar intre 13 -30 de minute actul sexual devine obositor si nivelul de satisfactie scade, noteaza Woman's Health.

Prin urmare, maratoanele sexuale nu sunt invidiate de prea multe cupluri, pentru ca atunci cand perioada de timp se mareste peste 10 minute (timpul dedicat exclusiv sexului cu penetrare) intervine oboseala.

Terapeutul sexual Barry W. McCarthy a subliniat la randul sau ca foarte putine persoane rezista foarte mult in timpul sexului cu penetrare, un exemplu fiind latino-americanii, cu peste 12 minute. Tocmai pentru ca sexul cu penetrare sa fie mai intens, McCarthy sugereaza ca atunci cand facem sex ar trebui sa ne concentram mai mult pe sexul fara penetrare, care include sex oral, atingerea trupului, includerea jucariilor sexuale etc.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Make-up artistul Mihaela Rotaru îţi arată cât te schimbă un machiaj monocrom! Este trend-ul momentului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri