Cat de dotat e partenerul tau? Cea mai buna pozitie de sex pentru voi


Plăcerea sexuală poate fi mult mai intensă şi mai simplu de atins dacă fiecare cuplu ar şti care sunt poziţiile sexuale potrivite de la caz la caz. De exemplu, ce funcţionează de minune în cazul bărbaţilor foarte dotaţi, nu dă rezultate prea bune când este pus în practică de cei care se încadrează în medie.

O idee ar fi ca femeia să se aplece deasupra bărbatului, cu mâinile aşezate în lateralele capului partenerului, ca şi cum s-ar pregăti să execute o flotare. În acest timp, bărbatul ar trebui să-şi ridice genunchii (să-i îndoaie) pentru ca partenera să-i folosească drept suport, mai spune Morse.

Bărbaţii aflaţi la limita de jos a mediei (mai mic de 15 cm în erecţie)

Penetrarea pe la spate este cea mai potrivită în acest caz, consideră Debby Herbenick, medic si cercetator la Universitatea din Indiana, SUA. Acest tip de poziţie oferă cel mai mare grad de penetrare în cazul bărbaţilor cu penisuri sub medie.

Bineînţeles, trebuie evitate soluţiile de lubrifiere pentru ca gradul de fricţiune să fie ridicat. Femeia îşi odihneşte capul şi umerii pe o pernă, apoi îşi ridică posteriorul şi îşi strânge coapsele. Cu cât partenera îşi strânge coapsele mai puternic, cu atât va fi plăcerea mai intensă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen Brumă a leșinat la un eveniment monden și a fost dusă cu ambulanța la spital! În ce stare se află acum

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri