Cat de buna esti la pat, in functie de forma corpului!


Oamenii de stiinta au cate ceva de spus despre cat de buna este o femeie la pat pe baza unor indicii furnizate de greutate, inaltime sau dimensiunea sanilor.

Femeile cu forme generoase 

Femeile cu forme generoase sunt mult mai dezinhibate si deschise la minte, potrivit publicatiei „YourTango”. De fapt, un studiu realizat la Universitatea Leeds din Marea Britanie a stabilit ca femeile cu solduri proeminente sunt mai predispuse la aventuri de-o noapte si mult mai deschise la experimente sexuale.   

Aceste pozitii de sex te ajuta sa ai un corp perfect!

Femeile scunde

Din perspectiva stiintifica, femeile scunde au centrul de greutate pozitionat mai jos, ceea ce le ofera un echilibru foarte bun, deci si o mai mare lejeritate in abordarea unor pozitii sexuale mai complicate.  

Dieta pe baza de sex: cat poti slabi "jucandu-te" cu partenerul in pat!

Femeile inalte

Desi din studiile oamenilor de stiinta a reiesit ca atat femeile, cat si barbatii cu picioarele lungi sunt perceputi drept persoane sexy si sanatoase, odata ce ajung in pat, lucrurile nu sunt chiar atat de bine din cauza mobilitatii. Cu alte cuvinte, persoanele inalte sunt greoaie, iar acest lucru se reflecta si asupra vietii intime.  

Citeste continuarea pe Adevarul.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri