Care sunt motivele care îi aduc pe bărbați în pragul infidelității


De ce înșală bărbații? O întrebare pe care multe femei și-au pus-o și pe care puține au înteles-o. Bărbaților le place diversitatea feminină și sexuală, iar pentru femei este greu de înțeles acest aspect. De multe ori ele cred că sunt motivul infidelității partenerului.


In articol:

Ei bine, doamnelor bărbaților le place să experimenteze sexul frumos. Psihologii au venit în ajutorul vostru cu câteva răpunsuri.

Sunt tratați ca niște copii

Bărbații țin la masculinitatea lor. Unele partenere au tendința de a deveni mame iubitoare și protectoare,ceea cei face automat să pară a fi niște copii.
Ce își dorește bărbatul? Să se simită masculin! Cum poate face asta decât hrănindu-și masculinitatea din altă parte, mai exact căzând în brațele altei femei.

Statutul financiar

Sunt situații în care el este promovat la locul de muncă,capătă un statut privilegiat, câștigul său crește și astfel începe să își înșele partenera. Ori afacerea sa personală a devenit înfloritoare.
Puterea financiară îi face pe bărbați să creadă că sunt invincibili și că pot obține orice, inclusiv o altă parteneră chiar dacă ea este doar pentru un moment.

Citeste si: Cum să-i suceşti minţile: 7 poziţii sexuale pe care bărbaţii le adoră

Citeste si: 3 poziţii fierbinţi pe care să le încerci în acest weekend! Te vor face să ţipi de plăcere

Citeste si: 5 secrete mici pentru probleme sexuale mari

Necesitatea de atenție

Sunt bărbați care în copilarie au fost "scutiți" de atnție și iubire. Ajunși la maturitate unii bărbați substrag atenția de unde pot și cum pot, inclusiv înșelând.

Nu are curaj să pună capăt relației

Bărbații care nu au tăria de a pune capăt undei relații, caută motive prin care femeia să se simtă obligată să pună piciorul în prag.
Pentru multe femei infideliatea este limita, iar bărbatul va face în așa fel în cât partenera să afle.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ela Crăciun, la urgență cu fiica ei pe timp de pandemie! "Dureri foarte mari"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri