Când îi faci sex oral, te doare maxilarul? Cum scapi de disconfort si îl satisfaci cu plăcere


Sexul oral este plăcut şi poate să-ţi dea senzaţia că deţii tot controlul din lume, sau poate să fie greu, neplăcut şi să-ţi provoace greţuri. Totul ţine de tine, de el şi de câteva lucruri care vă stau sau nu în cale de fiecare dată.


In articol:

Durerea din maxilar

Durerea care îţi strânge fălcile ca într-o menghină şi nu trece, indiferent ce unghi ai încerca, sau dacă încetineşti. Acea durere care te face să te rogi să fie foarte aproape de orgasm sau să aplici tehnicile secrete, păstrate pentru zile speciale. Dacă vrei să scapi de această durere, trebuie să ştii că ai nevoie de ”exerciţiu” . Dacă îi vei face mai des sex oral, vei scăpa de durerea sâcâitoare. 

Citeste si: Ioan Burculeţ: Eclipsa de Lună din 21 ianuarie şi principalele evenimente din săptămâna 21 – 27 ianuarie

Faptul că este un „job”

Termenul de „blow job” (engleză pentru sex oral, unde job înseamnă şi muncă, slujbă, etc) nu a fost folosit degeaba de vorbitorii de limbă engleză. Nu degeaba nu zice nimeni că sexul oral este ca o plimbare prin parc, sau o zi la plajă, ci un job. Să faci sex oral ca la carte necesită timp, energie, muşchi rezistenţi, tehnici eficiente şi cunoştinţe aprofundate despre preferinţele partenerului.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Gabriel de la Puterea dragostei s-a logodit! Cine este tânăra care l-a cucerit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Hot
Parteneri