Când frumuseţea nu e de ajuns: "Am intrat pe contul lui că să văd ce se întâmplă - Pe mine mă vrea doar pentru sex"


Când ne-am cuplat, acum doi ani, am ştiut că mă vrea pentru cum arăt. Şi pentru că mi-a spus din prima noapte că nu a mai făcut cu nimeni sex atât de bine cum facem noi.

Am început să-l urmăresc mai atent ca să înţeleg ce caută el în toate conversaţiile astea cu alte femei. Că nu e numai fata aia. Are o activitate bogată pe Internet, e activ şi prieten cu multe alte femei, dar sunt sigură că nu m-a înşelat niciodată, pentru că practic acasă nu-i lipseşte nimic. În plus, chiar dacă sunt frumoasă, ştiu să fiu şi gospodină, aşa că gătesc şi ţin casa aşa cum ştiu că trebuie să facă o femeie, deci chiar nu mă tem că l-aş putea pierde.

Totuşi, faptul că el tot caută compania altor femei, fie şi virtual, mă pune pe gânduri. Când se va opri chestia asta şi când pot să-mi dau seama dacă ce face el e prea mult sau e doar o socializare nevinovată? Pentru că l-am întrebat şi pe el de ce cu mine nu discută? Ce-i lipseşte cu mine sau ce-mi lipseşte mie? Şi mi-a zis să nu-mi bat capul, că sunt perfectă pentru el, nu trebuie să mă schimb.

Nu i-am zis de fata aia, că ar fi însemnat să ştie că i-am intrat în cont, dar clar ce discută cu aia nu discută şi cu altele. Deci, oare să mă îngrijorez că se va îndrăgosti de ea? E posibil să se îndrăgostească de una la distanţă şi nici măcar să nu fie frumoasă? Adică doar din discuţii?

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Connect-R și Misha, din nou împreună? Artista a recunoscut: „Sentimentele nu au cum să dispară”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri